Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postacie

piotrus3112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba nie ;)

A ja mam oddzielne pytanie, teraz jak się kupi grę to ma się wszystkie skiny odblokowane?

Bo ja kupiłem w takim momencie że mam wszystkie zablokowane, tylko tego pierwszego mam :/

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Jeśli kupiłeś najtańszy pakiet, to nie masz odblokowanych. Sam musisz zbierać gotówkę i je odblokować.

Opublikowano

Jeśli kupiłeś najtańszy pakiet, to nie masz odblokowanych. Sam musisz zbierać gotówkę i je odblokować.

Albo expa

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Wokoren, proszę Cię, nie zaczynaj jeszcze Ty. To, że pisze w grze 'exp' przy odblokowywaniu to nie znaczy, że to jest właśnie exp. Outfity odblokowuje się za dolce. No chyba, że nowy patch wprowadził możliwość kupowania za expa. Jeśli nie, NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI. Poszukam i podam Ci link do topicu w którym jest to udowodnione, a w sobotę sam ci to udowodnię.

@edit: proszę bardzo:

warz-game.net/forum/index.php?topic=501.0 

, sprawdz przedostatni post, dokładniej post usera 'Gromu'. I może to WY wkońcu przestaniecie wprowadzać ludzi w błąd, bo pierdzielicie durnoty nie mając o tym zielonego pojęcia. Pozdrawiam. Btw, w sobotę udowodnię Ci to również osobiście. O GC nic nie wspominałem, bo jest to oczywiste, że za nie da sie kupić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...