Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Właściwie to prośba.

ZerV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam bardzo miłej osoby, która była by w stanie użyczyć konta z 30 lvl które znajduje się w tym legendarnym "elo hellu". Mam zamiar obalić mity związane z rozgrywkami rankingowymi i zależy mi aby to konto miało w miarę niskie elo. Chciał bym również tworzyć galerie z postępami wydostawania się z "elo hellu". Oczywiście nie zmieniam hasła, konto zostaje dalej właściciela. Jeżeli znajdzie się taki dobroczyńca, było by mi bardzo miło =)

Sygnatura.

Opublikowano

Elo hell to bardzo szerokie pojęcie :) Prosisz o konto na elo ~~700 czy 1200, bo to róznica :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Proszę o konto z 0-1k elo chociaż ucieszył bym się najbardziej z around 500~ =)

Sygnatura.

Opublikowano

lepiej wez z czyms blisko 1k, bo takie elo ma 60% uzytkownikow tego forum I placza w 1747244614817 tematow, jakie to oni noob teamy dostaja :D

Opublikowano

Dyer, Michu, a możecie mi po powiedzieć, jakie postacie znajdują się na tych kontach? Bo konto może być świetne, ale z 16 postaciami które zazwyczaj grają role supportu będzie ciężko :D

Sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...