Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Itemshop online.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od paru godzin poszukuję pluginu który pozwoliłby mi wrzucić itemshop na stronkę, a w nim można by było kupić itemki na serwer. Wiem że coś takiego jest, nawet sheo na swoim serwerze prison coś takiego ma. Szukam i znaleźć nie mogę, proszę o pomoc.

Opublikowano

Plugin autorski, nie publiczny. Nie znajdziesz go.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Chodzi Ci o kupno przez sms czy walute na serwerze dolary czy tam złotówki ?

Opublikowano

Nie ma takiej opcji aktualnie. Jedynie autorskie pluginy które nie są udostepnione.

Opublikowano

A nastepnym razem poszukajcie zanim bedziecie mowic ze tylko autorskie pluginy maja cos takiego.

Plugin jest dostepny publicznie, jednak skrypt PHP musicie zrobic sobie sami.

Jesli chcesz zrobic itemshop online, to musisz miec php/mysql i oczywiscie serwer minecraft.

Polecam zapoznanie sie z pluginem InventorySQL (LINK)

Plugin tworzy kopie EQ w bazie mysql, po ewentualnej zmianie (tudziez dodaniu) nowego itemu do bazy dla odpowiedniego gracza, wystarczy wejsc na serwer a plugin sam zaktualizuje nasz ekwipunek.

;)

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

Polecam ci plugin BuyCraft. Jest idealny do twoich potrzeb

W sumie racja, nie pomyslalem o nim

Chociaz z drugiej strony nie wwiem czy nie ma zadnych ukrytych haczyków ;p

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...