Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam bota do SW

justnow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SW = Shinobiworld, jest to gra na tym samym silniku co Kosmiczni Wojownicy, poszukuje osoby ktora zrobi , badz ma bota[jak istnieje] do tej gry , przerabialem bota z KW, wszystko dziala pieknie , loguje sie na postac, odpala mape, ale niechodzi po niej, nawet nie atakuje mobow, jedynie co dziala to klikanie, i logowanie , chcialby by ktos zrobil dla mnie takiego bota , nie musi to byc jakis super bot , jedynie taki by chodzil, i bil moby, tak jak mowilem wyzej probowalem przerobic bota z KW, ale widocznie gdzies robie blad [wspomne tez ze jestem zielony w tym temacie], teraz w szkole mam ciezka sytuacje i za bardzo na nauke jezyka skrypotwego nie moge sie zabrac, ale nie bede tu opowiadac swoich zyciowych histori, bo co jak co ludzi to za bardzo nie obchodzi, tak jak mowilem, nie mam za duzych wymagac, chce tylko by bot chodzi po mapie, zabijal moby, dzialal na innej przegladarce niz IE i bym mogl wlaczyc pare kont na nim[albo wlaczyc go parerazy], za pomoc postaram sie podziekowac jak najbardziej moge, widac to moj 1 post, jestem nowym userem tego forum, pewnie tu zostane na dluzszy czas. Za kazda pomoc bardzo dziekuje, I prosze nie pisac postow "trza bylo chodzic do szkoly, to teraz bys mial czas" ale tu nie chodzi o oceny czy wagary [chodzie na studia zaoczne i mam teraz mase nauki przed egzaminami koncowymi]+ chodzie do pracy, Wiec pewnie pare osob mnie zrozumie dlaczego odezwalem sie do was z tym pytaniem . Dziekuje za wszystkie szybkie reakcje, i ogolnie za stworzenie takiego skrypty[Mozebyc nawet napisany w SciTe Script Editor, wazne by dzialal. Czekam na jakiekolwiek odpowiedzi.

Opublikowano

z 1 strony bota mam, bo przerobilem tego z KW, ale tylko dziala klikanie [logowanie, klikanie "graj" i blad wyskakuje] nie dziala chodzienie;) a tu chodzi o exp, a z 2 strony szukam osoby co napisze/pomoze z botem ;)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...