Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pawn - Poszukuje kursów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje kursów Pawn.

Głównie będę zajmować się programowaniem pod San Andreas Multiplayer.

Na razie mogą wystarczyć jakieś porządne podstawy lub jakiś dobry kurs.

Opublikowano

Wiesz, nie nauczysz isę tego z kursów, sam uczyłem się Pawn ok. rok, radzę Ci przeglądać kody map [GameModów] i skryptów, a potem na ich podstawie pisać własne. Ja uczyłem się tak każdego języka jaki opanowałem.

Pozdrawiam.

Jak będziesz mieć jakieś problemy to pisz śmiało na PW, chętnie odpisze.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Nie, że coś ale ja nie napisałem czy się nauczę czy nie. Podstawy C++ - / + znam. Po za tym po co mam nauczyć pisać skrypty czy gamemode skoro nie będę rozumiał co,co oznacza ? W tym sensie jak np. Dodawanie spawnu postaci, jest tam dużo cyferek i mógłbym chyba nie wiedzieć ( Przykład ). Dalej proszę o kursy...

Opublikowano

Człowieku, pierdolnij się w łeb bo już mnie wkurwiasz...

Rozumiem co oznacza np. po angielsku " Gdy mapa się załaduje "

Ale skąd mam wiedzieć co oznaczają numerki w add class ...

Daj ten jebany kurs a nie spamujesz mi tu kurwa mać

Dajcie mi te procenty bo już chyba mpc schodzi na psy, albo pytają się 10 razy o to samo, a wszystko zawarte w pytaniu / odpowiedzi, albo " szukaj w google " po to kurwa te forum jest chyba nie ?

Opublikowano

Casper swoim postem nic nie wnosisz do tematu także procenty dla pana.

Dla reszty dziekuję, znam stronę Pawno.pl i tak dalej, lecz potrzebowałem czegoś takiego wszystkiego w jednym / w jednym miejscu.

Opublikowano

AddPlayerClass...

Logiczne chyba że te wszystkie "numerki" to x, y, z.

Proszę oto wszystkie parametry do AddPlayerClass:

(skin, Float:x, Float:y, Float:z, Float:Angle, weapon1, weapon1_ammo, weapon2, weapon2_ammo, weapon3, weapon3_ammo)

Opublikowano

Korzystaj z gtao, pawno, dodatkowo z wiki.sa-mp.com, etc. Nie ma kursu pawn bo jest to zbyt zjebany język, aby komuś się chciało to robić.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

anonim72 Jakie to je tępe !

Tamto to był przykład

"Nie, że coś ale ja nie napisałem czy się nauczę czy nie. Podstawy C++ - / + znam. Po za tym po co mam nauczyć pisać skrypty czy gamemode skoro nie będę rozumiał co,co oznacza ? W tym sensie jak np. Dodawanie spawnu postaci, jest tam dużo cyferek i mógłbym chyba nie wiedzieć ( Przykład ). Dalej proszę o kursy..."

Opublikowano

[quote name=Grappa <3' timestamp='1359153866' post='6172492]

Niestety musisz uczyć się sam a tutaj masz opisane niektóre funkcje,

http://amxx.pl/dokumentacja/

Po chuj się wypowiadasz, ja nie masz o czymś pojęcia ? amxmodx to owszem, jest biblioteka do pawna, ale wykorzystuje się jej do pisania pluginów do csa 1.6, a kolega chce się nauczyć pawna w celu pisania pluginów do sampa.

@TOP

http://wiki.amxmodx.org/index.php/Pawn_Tutorial

Nie przejmuj się, że strona dotyczy amxmodx - jest tam osobny tutorial Pawn kompletnie nie powiązany z amxmodx.

Kocham mame

• 2 lata później...
Opublikowano

Po c**j się wypowiadasz, ja nie masz o czymś pojęcia ? amxmodx to owszem, jest biblioteka do pawna, ale wykorzystuje się jej do pisania pluginów do csa 1.6, a kolega chce się nauczyć pawna w celu pisania pluginów do sampa.

@top

http://wiki.amxmodx.org/index.php/Pawn_Tutorial
Nie przejmuj się, że strona dotyczy amxmodx - jest tam osobny tutorial Pawn kompletnie nie powiązany z amxmodx.

Ale ty powalony ;__; Angielska strona

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...