Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Różnica NX

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jak bardziej się opłaca kupić nx? Smsami za 23 zł czy 30 zł. Mi się wydaje że troche mniej wychodzi nxów jak kupuje więcej razy za 30 zł.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Mi chodzi o to jeśli np chce kupić sg na perma to 20k nxów. I jak bardziej się opłaca czy smsami po 23 zł czy po 30 zł. Kiedy wyjdzie więcej nxów.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Podziel sobie kwotę nx jaka potrzebujesz przez ilość nx które dostaniesz za 23 zł następnie zaokrąglij do całości w gorę np. jak wyjdzie ci 5.05 musisz zaokrąglić do 6 i potem to pomnóż razy 23 złote. Tak samo robisz z nxami za 30 zł.

Opublikowano

moj kolega sie wycwanil bo ja katowalem smsy a on za 40 zl kupywal sobie 10.... i skad tylenx ow ... za jakies 65zl a on za 40 mial .. chodzil na poczte i kupywal prepaidem czy jakos tak dawal tylko na poczcie e-mail i przychodzil mu kod ktory tam wpisywal chodzil rana przed szkolo nastepnego dnia po szkole odbieral wiec radze ci zaoszczedzic i kupic tak jak on.

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

@up

ślepy?

Smsami za 23 zł płace 116 zł i mam 21k nxów. A smsami za 30 zł płace 123 zł i mam 22k nxów+

Do zamknięcia.

temat close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...