Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Eliminacje League of Legends. Złote Tarasy/Warszawa

Spociuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tworzę ten temat z myślą o graczach, którzy z ciekawością pytali się o Eliminacje w Warszawie. Mieliśmy kilka podstawowych pytań.

1. Gdzie odbywa się impreza?

2. O której?

3. Za ile?

Itd.

Postaram się odpowiedzieć na te skomplikowane pytania.

Zaczynajmy!

Z myślą o MPC postanowiłem wybrać się w teren...

Po wejściu do Złotych Tarasów nie znalazłem żadnych reklam. ( przed budynkiem zresztą też nie) Po 5 minutach dotarłem do Multikina. W owym miejscu ma odbyć się cała impreza. Wchodzę. Żadnych WIELKICH bannerów z dokładnie nam znanym logiem LoL-a. Wchodzę dalej. Dotarłem do sali, w której oczekujemy na seans, kupujemy popcorn... Zauważyłem piękny banner. ( w końcu ! ) Oto zdjęcia :

post-749279-0-17083800-1358976389_thumb.jpg

post-749279-0-44522500-1358976433_thumb.jpg

Ok. Niby coś jest.

Spragniony wiedzy ustawiam się do kasy. Następuje piękna wymiana zdań. Z mojej konwersacji ze sprzedawcą biletów dowiedziałem się kilku rzeczy:

1.Impreza rzeczywiście tam jest.

2. Narazie większość spraw jest w trakcie ustalania.

3. Więcej informacji dowiemy się od firmy organizującej ( czyli Riotu )

Po odwiedzeniu strony Riotu dowiadujemy się, że pierwszy mecz odbywa się o godzinie 10:00 w najbliższą sobotę.

Wracając udało mi się dostrzec kilka reklam rozstawionych przy ruchomych schodach :

post-749279-0-41001900-1358976367_thumb.jpg

To tyle co udało mi się ustalić na miejscu. Pozostaje nam tylko śledzenie informacji na stronie Riotu.

Pozdrawiam

Ps. Przepraszam za słabą jakość zdjęć. ( robione telefonem [ Feel like a ninja ] )

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...