Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Czy pójdzie mi na tym LOL?

Michu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pójść pójdzie ale szukaj innego bo ten ma katastroficzną kartę choć w moim starym kompie miałem Geforce 9600 i na max opcjach graficznych z 70fps :) Teraz mam geforce 460 i po 110fps wiec to zalezy od ciebie czy zmienisz karte graf.

do6qfp.jpg

Opublikowano

odradzano mi ten komputer, dlatego pytam. Grafika w przyszłości do wymiany, gdy przytule trochę gotówki. Dzięki za odpowiedzi.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

A dlaczego od radzono ci komputer? Chcesz komputer do mega gier itp, czy po prostu do llola ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

6 rdzeniowy procesor i się pytasz, czy pójdzie? Mi na 4 rdzeniowym śmiga jak szalony na full. Tylko grafe polecam wymienić, bo z taką daleko nie pociągniesz na nowych grach.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Zgaduje, że odradzano mu ten komputer bo to w końcu komputer z allegro :> A i dla wiadomości procesor mający 6 rdzeni równie dobrze mógłby być słabszy od 4 rdzeniówki albo nawet mocnej 2, bo w końcu numerki nic nie znaczą, więc pytania o to nie są złe.

Co do tematu: Pójdzie, ale grafa słaba i zasilacz z "tyłka" no name:P

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

PROCESOR 8-RDZENI0WY

6 x 3,2GHz turbo

849,99ZŁ

W PIĘKNEJ OBUDOWIE

TRACER MODECOM

1

SZEŚĆIO-RDZENIOWY

AMD PHENOM II 1045T

6 x 2700MHz@

TURBO 6 RDZENI x 3200MHz

+ ORGINALNE CHŁODZENIE BOX

Ciekawe radził bym się temu przyjżeć, chyba że to literówka...

Procki z intela 4 rdzeniowe są bardziej wydajne od 6 AMD ;)

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...