Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nabijanie głosów / głosowanie [HitFaker] WEJDŹ!

LC4

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witam wszystkich! Mam problem, chciałbym głosować za pomocą hitfaker'a, głosuję ale coś cienko idzie, konkurencja widzę też napier.dala po 10 tysięcy głosów na dzień a ja po 2-3 max.. mam dużo ip bardzo. Jeżeli ktoś się zna na takim czymś jak szybko nabić dużo głosów za pomocą tego programu, lub jakiegoś innego, wszystko jedno, lub jeżeli ktoś ma listy proxy aktualnych i działających, prosił bym bardzo o napisanie tutaj pod tematem, lub podanie linku itp! Z góry Wam bardzo dziękuję i liczę na Was!!

:D

Opublikowano

Po prostu nie nabijaj wyświetleń sam, a zaproś do tego swoich kolegów (dwóch, trzech). To chyba logiczne, aby podkręcić licznik i pewnie tak samo robi ta Twoja "konkurencja."

Opublikowano

Nie rozumiesz mnie chyba. ;) Co mi da to, że ich wezmę? Hmm? -.-"

Mozg=Off ...

Wejda na stronke do glosowania i beda glosowac rownoczesnie z toba? Zatkalo kakao ?

61093c6efb.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, mam problem bo chciałbym zagłosować przy pomocy Hitfaker lecz gdy dodaje źródło oceny nic się nie dzieje, a gdy stronka do głosowania jest odpalona i wklei się zię te źródło do nowego okienka przeglądarki to głos jest zaliczany.

xxxxx/ajaxstarrater/db.php?j=10&q=215&t=89.161.28.94&c=10

Ma ktos jakieś pomysły żęby temu zaradzić?

• 4 miesiące temu...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...