Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czym Nagrywac

JohnTGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was obecnie próbuję nagrywac frapsem lola , ale mam częste spadki fps da sie coś zrobic aby fps nie spadały?

Gdy gram to zawsze mam 60.

1680x1050

I reszta na wysokich

bez cieni

Szukam jakiegos dobrego programu do nagrywania .]

Pls o pomoc dam like

Opublikowano

MSI Afterburner - program służy do podkręcania Karty graficznej, ale ma też możliwość nagrywania. Według mnie jest lepszy niż fraps. Był gdzieś do niego poradnik na youtube na kanale Retro i Umbra

37496916.png

Opublikowano

Zmień rozdzielczość na niższą, powinieneś ustawić na 1280x720 co jest domyślnie formatem HD, no chyba że chcesz FullHD to wtedy musiałbyś ustawić na 1920x1080.

Ale wracając do głównego topicu, Mirillis Action! sobie świetnie radzi, problemem może być belka z pokazywaniem ile masz FPS'ów, gdyż ona nie jest przezroczysta przez co często niektóre elementy będą dla ciebie nie widoczne.

Opublikowano

Nie, LoLReplay to specjalny program do nagrywania i zapisywania powtórek z meczu. Chodzi o to, że za pomocą tego programu masz nagraną całą grę, potem odtwarzasz całość nagrywając Frapsem i dodając komentarz głosowy. Dzięki tej metodzie nie będą przeszkadzać ci lagi, bo nie nagrywasz bezpośrednio gry podczas grania w nią i komputer się nie obciąża.

37496916.png

Opublikowano

Zmień rozdzielczość na niższą, powinieneś ustawić na 1280x720 co jest domyślnie formatem HD, no chyba że chcesz FullHD to wtedy musiałbyś ustawić na 1920x1080.

Ale wracając do głównego topicu, Mirillis Action! sobie świetnie radzi, problemem może być belka z pokazywaniem ile masz FPS'ów, gdyż ona nie jest przezroczysta przez co często niektóre elementy będą dla ciebie nie widoczne.

Masz moze linka do full version ?

Ma ktoś moze linka do Mirillis Action Full Version ?

Za + Like

ref

Opublikowano

Nikt ci nie poda bo na forum jest zakaz piractwa. Musisz sobie kupić licencję lub poszukać w google ale nikt ci w tym tutaj nie pomoże. Wpisz sobie w google Mrillis Action Download i będziesz miał wersję próbną. One tam zawsze mają jakiś dupny napis na pół ekranu itp.

Ps. Dlaczego ja nie mogę Actionem nagrywać LoLa tylko i wyłącznie pulpit? Czarny ekran po odtworzeniu.

Edit. Już wiem, trzeba było coś w głównym oknie programu ustawić, ale w ogóle nie działają mi hotkeye na Gry/Aplikacje (DirectX/OpenGL), w ogóle się nie nagrywa. Dlaczego?

Opublikowano

A nie lepiej podczas rozgrywki nagrywać komentarz głosowy jakimś innym programem a potem zsynchronizować go z filmem nagranym przez lolreplay?

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...