Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Cheat'o branie w COD'dzie

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

'Lajkowanie' nie jest zbytnio dobrą metodą na wyłonienie zwycięzcy. W żadnym wypadku nie jest to obiektywne, co za tym idzie - demokratyczne.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Wiem , ale wydaję mi się że dzięki temu nie będzie "bez mózgowego" uploadu cheatów na forum , ludzie wybiorą te najlepsze , dzięki którym na forum wpłynie parę ciekawych i co najważniejsze przydatnych cheatów

Opublikowano

Mnie się niestety tak nie wydaje.

Ludzie wybiorą te, które najbardziej będą zareklamowane pod kątem błagania, konkursu czy 'koleżeństwa'.

Sama idea konkursu jest genialna. Każdy może wziąć w nim udział, a ilość cheatów w niektórych działach jest porażająca.

Problem jest jedynie w typowaniu zwycięzcy.. Zmiana lajków na wybranie najlepszych przez moderatora nic nie zmieni, zawsze będzie jakieś 'ale' (typu subiektywny wybór, opierając się na argumentach w stylu 'a ten jest jego kumplem').

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Mam pytanie jeśli już się dało cheata to można po prostu dać link do tematu z tym cheatem ?

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Tyle się napracowałem.. dzięki za usunięcie mojegohacka naprawde good work

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

@UP:

http://www.mpcforum.pl/topic/840192-przerwa-techniczna-w-dostepie-do-mpcforumpl/

@TOPIC:

Miło, że padają odpowiedzi na pytania.

Linki do cheatów dajemy w tym temacie (każdy inny post będzie karany ostrzeżeniem!) , oczywiście muszą być one 100% sprawne.

Można zrozumieć dwuznacznie, gdzie prawdopodobnie chodziło o wrzucenie linku do tematu z downloadem.

Jak jest w końcu?

Opublikowano

Lajkowanie jest złym sposobem. Wygra zwycięzca z najlepszymi znajomościami , lecz nie z najlepszym pomysłem.

76561198010916883.png

Opublikowano

Posty RobertaBuriana oraz SebaAce to wypowiedzi tego samego użytkownika - są też lajkowane przez te same osoby, które nagle się zarejestrowały i nagle lubią te posty? Widać, że to multikonto na zmienionym IP (neostrada, bo ten sam początek) lub prośba o like'i od kolegów. Jest to nie fair względem pozostałych osób biorących udział w konkursie, ale cóż. Kilka multikont tego Roberta to m.in: RobertBurian, SzybkaBETIONIARA, RZODKIEWKAX, KiszkaPL, TomekNieborak, KibolŁKS, NUMIXX, JetLi2, Facebook, Kapustka<3, SebaAce, NSgammer, TekosPLx

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm, zmiana regulaminu nastąpiła bez większego rozgłosu, co pewnie odbiło się na ilości uczestników. Sam przypadkiem dowiedziałem się, że teraz to wygląda tak, a nie inaczej. No cóż, bywa ;)

Mam małe wątpliwości co do estetyki treści tematu konkursowego. Niestety będąc na miejscu osoby nieznającej tej serii fps, raczej bym nie zainteresował się tą rywalizacją (wnioskuję, iż spopularyzowanie działu było jednym z założeń przy tworzeniu konkursu).

O ile będzie to trwało do 24:00~, to sam wezmę udział :)

Opublikowano

Dziś jest koniec w konkursie wzięło udział 8 osób więc czekamy na wyniki :) Powodzenia wszystkim życzę!

76561198010916883.png

Opublikowano

@kaje

To dopiero 1 tura konkursu (w przyszłości będę organizował więcej takiego typu) , zdobyłem dzięki temu dużo doświadczenie , dlatego gwarantuję że następny będzie bardziej "przejrzysty" i estetyczniejszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...