Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Shaco. Co o nim sądzicie ?

ziomai16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od paru dni gram w lola i tak sobie przeglądałem postacie i do gustu podpadł mi Shaco. I takie pytanie co o nim sądzicie czy dobre ma staty i skille ? I jak nim się gra ? Bo zamierzam go kupić ,ale chciałbym troche się o nim dowiedzieć od bardziej doświadczonych graczy :)

Z góry dziękuje.

Opublikowano

Dobry jungler.

Dobry Escape , Counter, Ganki.

Ciężki do ogarnięcia.

Mają go podobno nerfik soon.

Na +2k elo banowany.

Opublikowano

W early game najlepszy jungler. Jak postawisz od 0.55 pacynki za blue to one same go rozwalą.

Sprawdzał się także na solo topie. Ulti dobre do zwiadów, a czasem nawet do ucieczki lub dobijania kogoś pod wieżą z low hp.

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

w erly dzis z nim grałem i gostek bez pomocy rozwalil pierwszego blue bez straty hp i smaita. puznien wilczki i duszki po czym red i golemy... pozostalo mu 3/4hp. mi na rengarze nie starcza hp na golemy a jemu na gank i killa starczylo

slow

esc sys

klon

niewidka

pacynka co robi 1,5 vs 1

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Shaco jest dobrym junglerem. Nadaje się na ganki dzięki darmowemu flashow'i. Szybko wybija jungle, dzięki swoim laleczkom. Jest troche papierowy, ale daje rade.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Ma słabą bazę, słabe late, sytuacyjnego feara, jednak ma również swoje plusy takie jak : invisible, slow co aa, klon, solo drag na 6lvl, z boxami całkiem dobrą counter jungle.

Jednak w next patchu ma dostać nerfa który ( jeżeli dostanie ofc. ) sprowadzi go do stanu uselles, więc dobrze zastanowiłbym się nad jego kupnem.

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...