Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Naprawa dronów

amadeusz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy Kbot sam naprawia drony czy trzeba mieć na statku ten dodatek naprawiający drony za uri? (może mi ktoś również wyjaśćnić jakim cudem typ o nicku ♣UNCOOL♣[HΣLL] na pl3 w przeciagu 11min rozwalil mnie 19razy mimo, że bot dopiero po naprawie wylatuje z bazy a sama naprawa trwa dość długo??)

Opublikowano

Bot nie naprawia musisz mieć dodatek na naprawe

HELL to pro klan i mają tam dobrych graczy wiec się nie dziw

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Tak trzeba mieć dodatek w wypo wsadzony wtedy naprawia przy 99% czyli cpu naprawczy drony 2 albo jak wolisz to 1 a jest to możliwe że cie ubil tyle razy mógł więcvej bo bot z bazy ciągle zapewne wylatywał na żyletce.

Opublikowano

Tyle, że po rozwaleniu statku bot czeka aż statek sie naprawi i dopiero wylatuje z bazy (mam roboto 4 naprawia po 6,5k więc 290k hp naprawi w jakieś 3,5 minuty, a w bazie jest strefa ochronna wiec jakim cudem on mnie tyle razy rozwalil w 11 min?!!!

Co do 1 pytania to już wiem poprostu zapomnialem w 1 konfie dac te cpu i mi pekly 2 drony ;(

Opublikowano

Tyle, że po rozwaleniu statku bot czeka aż statek sie naprawi i dopiero wylatuje z bazy (mam roboto 4 naprawia po 6,5k więc 290k hp naprawi w jakieś 3,5 minuty, a w bazie jest strefa ochronna wiec jakim cudem on mnie tyle razy rozwalil w 11 min?!!!

Co do 1 pytania to już wiem poprostu zapomnialem w 1 konfie dac te cpu i mi pekly 2 drony ;(

Mam to samo na x8 na serwerze int1 , takze tez nie wiem.

Ktoś ma takie samo coś ?

Opublikowano

Czy Kbot sam naprawia drony czy trzeba mieć na statku ten dodatek naprawiający drony za uri? (może mi ktoś również wyjaśćnić jakim cudem typ o nicku ♣UNCOOL♣[HΣLL] na pl3 w przeciagu 11min rozwalil mnie 19razy mimo, że bot dopiero po naprawie wylatuje z bazy a sama naprawa trwa dość długo??)

O to miło 19 razy jeszcze by cie z parę razy rozwalił i odjęcie PD za pushing murowane.

silvertcsax.gif

Opublikowano

O to miło 19 razy jeszcze by cie z parę razy rozwalił i odjęcie PD za pushing murowane.

Dokładnie , ja to bym nawet zdjął bota i dawał się specjalnei ubijac na zylecie z 50 razy ,a jutro kolega ban za push :ninja:

Opublikowano

Tyle, że nie mam premium ani kuponow a to bylo kolo 22;30 wiec juz nie patrzylem co sie dzieje, a że mialem tylko 10k uri to bylo mi szkoda wydac wszystko na naprawe.

Opublikowano

tak zbugowany jest teraz ibot i kbot . Nie naprawia sie na 1 lepszej bazie tylko leci do portu i skacze i dopiero . Można to zauważyć jak padniesz na x-4 to z x-1 leci na x-2 i dopiero sie naprawia . Wiem bo ostatnio biłem boty na x-8 i chyba w 10 minut 50 ubiłem ale każdy inny na żylecie :) ale mi sie znudziło

175001456602037225492.gif

Opublikowano

1. Trzeba mieć na statku ten dodatek naprawiający drony - ale nie za uri bo jest dostępny na handlu

2. ♣UNCOOL♣ - to raczej średniak a nie jakiś magik a więc bił cię normalnie a często robi to z jakimś pomagierem ( może sam ma za mało LF4 by ubić wypasionego bota)

3. Wszystko zależy od tego jak szybko się klepałeś ( ostatnio wiele osób dostało premki to klepią się szybko) a sprawa jest dość prosta jeśli padłeś na X3 lub X4 to IBot/KBot ma drobny błąd i przez mapę X2 leci jak "głupi" i nie ucieka do portu podczas ataku a więc wystarczy tylko czekać na delikwenta i bić :-)

albo inaczej... czekamy na porcie pomiędzy mapami x1 a x2 j i jak jakiś startuje i nie reaguje na strzały to go spokojnie dobijamy i czekamy bo jak nie wyłączy bota ta za chwilę pojawi się ponownie i tak do znudzenia

Opublikowano

O lol 19x w 11 minut, nie no fajnego masz bota :P

btw. za pushing już nie banują od miesiąca :rolleyes:

A działa nadal pushownie wrogiego peta skoro nie banują ?

Opublikowano

kubafajny, weź odpowiedz udzielona, a ty spamujesz ciągle i jeszcze ten kolor.

Wez sie ogarnij, bo widać że jakiś małolat sorry za spama, ale nie moglem sie powstrzymac -.-

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...