Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] RP

szajsung8111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wysłałem sms za 30 zł jestem w połowie ( że co ? o co tu biega :O ) telefon w T-mobile i nie dostałem Jeszcze SMS z tym kodem czy czymś

Pomocy

Choć nie rozumiem całego postu bo jest dziwacznie napisany to poczekaj jeszcze troche na smsa a jak nie to pisz do supportu lola..

Opublikowano

Mhm.. A zabrało ci pieniądze? Jeśli nie to anuluj wysyłanie , włącz i wyłącz telefon i wyślij jeszcze raz <---- jeśli jest możliwość anulowania wysyłania smsa

Opublikowano

Napisz do supportu, że zzarło ci 30zł z konta a RP nie dostałeś to napewno dostaniesz odpowiedź i rp.Też tak miałem wysłałem pasek w połowie nie dostałem RP napisałem do supportu i RP dostałem .Pozdrawiam.

Opublikowano

Pro kiki nie trzeba żadnej faktury napisałem, tak jak wyżej i typek z supportu sprawdził i twardo oddał RP bez zbędnego pierdzielenia się ...

Opublikowano

nie wiem jak za 30zl, bo nigdy az tyle nie doladowywalem, ale ta opcja za 14zl wymaga wyslania 2 smsow, i po wyslaniu 1 smsa jest pasek do polowy zielony. moze nie wyslales jeszcze drugiego czy moze nawet trzeciego smsa? przeczytaj dokladnie te smsy ktore przyszly do ciebie od tego systemu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...