Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Intel GMA 3000 256mb - pojdzie lol?

ZgrzytAkaFarmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Intel GMA 3000 256mb czy pojdzie na tym lol bo sie zastanawiam czy to kupic bo mi sie moj lapek zepsul ;c prosze o pomoc

http://allegro.pl/komputer-do-firmy-dell-dual-3-0ghz-80-xp-fv23-i2967986054.html

to jest komp ktorego chce kupic jezeli mi pojdzie to ile bym mial fps ? prosze o pomoc

PS. wiem ze ch*jowy ale tylko na pare tyg go potrzebuje :P

Opublikowano

lepiej napraw swojego laptopa :D

nie kupuj żadnych używanych kompów lepiej poczekać za 300 zł pochodź do kina na imprezy

Opublikowano

Jak nie pójdzie jak pójdzie -.- Może nie ma pieniędzy na lepszy? Ludzie myślcie ^^ Mój stary pc miał 1gb ram procek 1.9 i na najniższych ustawieniach miałem 40fps więc nie masz co się bać.

Opublikowano

za około 500 zł kupisz komputer gdzie z palcem w ... Spokojnie zagrasz, a co w laptopie się popsuło ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Nie ładuje mi lapek , ładowarka jest ok działa tylko cos w srodku lapka nie dziala ;c

Jak nie pójdzie jak pójdzie -.- Może nie ma pieniędzy na lepszy? Ludzie myślcie ^^ Mój stary pc miał 1gb ram procek 1.9 i na najniższych ustawieniach miałem 40fps więc nie masz co się bać.

dzieki ze ty mnie zrozumiales i dzieki za odpowiedz :))

Opublikowano

Jak Ci lapek poszedł i zasilanie poszło i miałbym zaplacic za diagnoze 50 zł + za naprawe 200 i ty chcesz jeszcze kupić kompa na pare dni to ja bym już fajnego stacjonara złożył za 500-600 zl :) z małym dyskiem ale zawsze by był :)

i zalezy czy w ogóle się lapka opłaca robić u mnie poszlo ładowanie ale miałem gwarancyjnie

w drugim kompie wartym 700 zł poszły paski od startowania i wymiana 200 zł

Więc zastanów się czy chcesz naprawiać lapka bo dokładać do złomu a kupić nówkę nie smiganą jest róznica

Opublikowano

Na używce za ok. 600 z platformą od intela na sockecie s775 spokojnie pograsz ;) Starszych socketów sie nie opłaca kupować.

Co do tych zestawów co tam wyżj wymieniacie, to są komputery do min : kas sklepowych , geniusze... :rolleyes:

U2NyZWF0aW9fX19ldW5lX19fMzA3X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fN19fX25vbmVfX18yMUZGRkZfX19zb2xv.png
Opublikowano

http://allegro.pl/g1...2975604449.html

na tym wydaje mi się że już pogra spokojnie na 60 fps

jak dla mnie każdy komputer za 700 zł z takimi osiągami to bubel i coś się w nim spierdoli, wystarczy przeczytać jakąś recenzje choćby tej karty graficznej która jest w tym zestawie syf syf i jeszcze raz syf. Pozatym allegro to też gówno spierdoli ci się coś w tym komputerze i chuja z tej ich gwarancji a pewnie w tym swoim regulaminie na 20 stron mają jakiś chaczyk ukryty i też dupa,

199910496651d9d4266c95e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...