Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] DBO instalacja - problem

magik21bmw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z instalacją Dragon Ball online . gdy wlączam instalke pisze mi że:

An error (-5001 : 0x80070002) has occurred while running the setup. please make sure you have finished any previous setup and closed other aplications if error still occurs please concat your vendor:.

próbowałem jako administrator, i różnych tanich sztuczek ale nic...ściągnąłem już dwie różne instalki, zaznacze że mam W7 ale to raczej nie problem.

prosze o pomoc,

Opublikowano

Odznacz "Tylko do odczytu" i zobacz w procesach czy masz jakieś procesy włączone co mogą blokować DBO.

Daj lepiej ss problemu bo wtedy szybciej odpowiedź wpada do głowy ^^

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Dzięki - ale niestety to nie pomaga, mam instalke z oficjalnej strony o nazwie NetmarbleDBOSetup więc raczej to nie problem instalki, powoli kończą mi się pomysły. A w procesach to pytanie na co patrzeć, jest tego tak dużo...ale nic nie wydaje się podejrzane...

Opublikowano

Właśnie pobrałeś złego clienta, gdyż pobrałeś koreańskiego a nie tajwańskiego.

Użyj tego poradnika a na 100% pograsz :

http://www.mpcforum.pl/topic/778050-tutorialtwjak-zagrac-w-dragon-ball-online/

Opublikowano

Dzięki wielkie,

Pobrałem launcher i po pobraniu zainstalowałem grę ale pojawił się inny problem z uptedem - a mianowicie przy aktualizacji launcher się zawiesza i nic nie pobiera.;/

Opublikowano

Dzięki wielkie, do tego czasu mi się zaktualizował.Wgrałem język ang i śmigało( choć większość rozmów to kwadraty - tak ma być?) a potem zainstalowałem spolszczenie i wyskakuje błąd game initalized failed, idzie to jakość odkręcić ?czy muszę na nowo instalować całą gre:(

Opublikowano

Dzięki wielkie, do tego czasu mi się zaktualizował.Wgrałem język ang i śmigało( choć większość rozmów to kwadraty - tak ma być?) a potem zainstalowałem spolszczenie i wyskakuje błąd game initalized failed, idzie to jakość odkręcić ?czy muszę na nowo instalować całą gre:(

Pisałem milion razy aby nie instalować spolszczenie po english patchu. Teraz spróbuj znowu english patch wgrać. Lub uruchom jako admin

Opublikowano

Nie idzie odinstalować bo piszę, że mam starą wersję launchera zainstalowaną (pewnie chodzi o ten PL), byłem pewny ze przed isnatalacją odinstalowałem ENG, widać nie do końca poszło jak należy.No cóż...chyba zostaje reinstalka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...