Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Prywatnych Serwerów

b4rt4z

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

InfinityWar tylko po Niemiecku jest czy już Angielska wersja jest?

jest angielska wersja clienta po uruchomieniu gry wyskakuje okienko, obok game start jest zmiana jezyków eng/ger

Opublikowano

McRock Beta
Stan projektu: Open Beta
Strona projektu: http://warrock.deltagames.co.uk
Status: Problemy techniczne (hosting)

Nie polecam wchodzenia na ich stronę, ponieważ według Avasta jest niebezpieczna, a tych niebezpieczeństw jest, aż 10:

2e0jxif.png

Przez te gówniane antywirusy nie działają nam, wam warrock'i.

Wyłącz tego antywirusa bądź dodaj tą stronę to filtrów, nie są one groźne te wirusy, źle interpretowane ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Mi tam każdy WR działa przy Avaście. Cheata może i dodałbym do filtrów, ale nie stronę, która ma na 10 różnych portach jakieś zagrożenia.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Są jeszcze jakieś działające serwery prywatne Wr które działają z wyjątkiem tych (Infinitywar , Mercenartwar) ? ( przepraszam za spam ale nie wiem gdzie umieścić te pytanie)

Opublikowano

Mogłeś wspomnieć jeszcze o tym, że jest to serwer na kliencie z Chapter 1 i podobno, z tego co wyczytałem na epvp, mają swoje autorskie kody źródłowe. ;)

Tak jest na chapte1 i jest bardzo fajny podoba mi sie ale lipa z graczami gra po 4-5 os , zapraszam do grania polecam , dostajemy retail famas :*

Opublikowano

Kiedy wprowadzą nowe bronie do infinityar ?

Wie ktos na jakim prywatnych serwie gran najwięcej ludzi ? chodzi mi o prywatne serwery gry warrock

Opublikowano

@Up

W sprawie pytan i problemów o infinity piszemu tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/853480-infinitywar-problemy-i-pytania-zwiazane-z-inifnitywar/

Co do ilości graczy zdecydowanie najwięcej jest na infinity. Około 90 dziennie, ale poziom administracji tam lepiej zostawić bez komentarza

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Cóż, autor tematu ma bana już od jakiegoś czasu a od dawien dawna nie aktualizował go w ogóle, inni niestety też.

Temat zostaje odpięty i zamknięty, jeśli ktoś ma ochotę zrobić taki spis to nic nie stoi na przeszkodzie.

Ma być on estetyczny, zrozumiały i zgodny z regulaminem, wzór można taki sam zastosować, byleby był aktualizowany na bieżąco.

Jeśli taki będzie, zostanie on podpięty a autor ma szansę na -%, pozdrawiam.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...