Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Co sadzicie o Fizzie ?

Szymon>D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zajebisty jest, jest to mój ulubiony mider, robi rozpierdol po całości po 3 lvlu :P

Ma dojście, coś jak ignite z W, łatwą farmę, AOE ult, podrzucenie, bardzo dobry system ucieczki, jest w cholerę mobilny, AOE ulta i E.

Ogólnie Fizz jest mobilny, po 3 lvlu wbija się w przeciwnika i zabiera mu połowę życia, ma łatwą farmę, nie da się go trafić żadnym skillem jak jest na E (unikniesz ulta Karthusa, graba Blitzcranka czy nawet ulta Nunu podskakując pod koniec wybuchu), może pomagać innym liniom bez problemu, idąc na gank masz prawie zawsze killa lub ktoś z drużyny.

Żeby nie być gołosłownym :

Ostatni ranked na koncie mojego kolegi (grałem ja) fce90e80a0526320m.jpg

I moje statystyki rankingowe Fizzem b019228b9fdeddb2m.jpg

Opublikowano

nienawidze tego śledzia, zawsze mnie jedzie na midzie (może dlatego że gram lux), jak zloży zmore i nie masz jakiegoś systemu ucieczki to jesteś trupem :'( cięzki do ogarnięcia, trzeba ćwiczyć ulta bo to skillshot

ae1d1005fe.png

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Jest całkiem fajny, ma dobry burst, jest strasznie mobilny, jedyny jego minus jest taki że słabnie wraz z upływem gry.

Słabnie wraz z upływem gry? Grałeś ty nim kiedyś? :D

On jest jak Zed. W early lekko ssie (ale nie tak jak ninja), potem, po 6lvl zaczyna się zabawa. Która kończy się zazwyczaj pod nexusem przeciwnika. Niesamowita mobilność (chyba tylko ahri i lb mogą go w tej materii prześcignąć), do tego potężny burst, zwłaszcza po złożeniu lich bane'a.

Opublikowano

Fizz ma znakomite early,a jak się mocno na feedujesz to potem jest miazga na całego w late(wysokie przeliczniki,mega mobilny i mocne combo)

Opublikowano

Tak tak jest 'TERAZ OP' Ale bierzmy pod uwagę to że szykuje sie na niego nerf :)

Wiem czy po nerfie tez bedzie taki OP nikt tego nie wie. Więc sie wstrzymaj z zakupem tego champa :)

Opublikowano

@UP Nie ma nigdzie informacji o żadnym nerfie zazdrościsz mu tych 6300ip ? -.- Osobiście polecam ma problemy na lini przez bycie mele w early , po 6lv mozesz sie pokusic o killa , w mid game/late game jestes kosą zbierasz kille jak pojeb**** :)

Opublikowano

@UP Nie ma nigdzie informacji o żadnym nerfie zazdrościsz mu tych 6300ip ? -.- Osobiście polecam ma problemy na lini przez bycie mele w early , po 6lv mozesz sie pokusic o killa , w mid game/late game jestes kosą zbierasz kille jak pojeb**** :)

Czego mam mu zazdrościć 6300 IP ? .. Żałosne

Co do tematu Powstrzymaj sie z zakupem tego champa.

Opublikowano

jest dobry lecz gdy umiesz go skontrować + np ogłuszysz go pada jak papier. jeśli nie umiesz nim grać i nie ogarniasz go to będzie ci cięźko nim grać

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...