Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Wyposażenie do kw1

roofipl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jestem całkowicie nowym graczem wota, gram od około 1,5 tygodnia. Przez ten czas doszedłem do kw1 i teraz pytanie do was, jakie wyposażenie polecacie do niego? Jeśli to potrzebne, to używam działa 85mmF30.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Jeżeli zamierzasz go zostawić jako MM, to:

Dosyłacz

Szybsze celowanie albo jeżeli jest stabilizator

Wentylacja

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Na co mu "szybsze celowanie" lub stabilizator? xD

I tak zanim mu się działo przeładuje to zdąży się zatrzymać i na maksa skupić celownik.

Kiedyś robiłem tak samo, jednak teraz.. Teraz kompletnie zrezygnowałem z tego Twojego "szybkiego celowania" i wyszło mi to na dobre:) Ogólnie w czołgach mających większe przeładowanie niż 3.5 i jeżdżą mniej niż 40km/h nie polecam tych dodatków.

Opublikowano

Na co mu "szybsze celowanie" lub stabilizator? xD

I tak zanim mu się działo przeładuje to zdąży się zatrzymać i na maksa skupić celownik.

Kiedyś robiłem tak samo, jednak teraz.. Teraz kompletnie zrezygnowałem z tego Twojego "szybkiego celowania" i wyszło mi to na dobre:) Ogólnie w czołgach mających większe przeładowanie niż 3.5 i jeżdżą mniej niż 40km/h nie polecam tych dodatków.

Rób jak chcesz ale nie doradzaj innym, bo ci to nie wychodzi, pls.

76561198001815076.png
Opublikowano

Rób jak chcesz ale nie doradzaj innym, bo ci to nie wychodzi, pls.

Zapewne:) Czemu właściwie miał służyć Twój post? Nosząc tytuł "exModerator" obrażasz chyba wszystkich z tym tytułem, bo był to zwykły offtop (nie pierwszy). Najogólniej to jestem pewien, że lepiej będzie mu się grało kiedy wybierze cokolwiek wykluczając stabilizator. Przynajmniej na KV-1.

Opublikowano

Zapewne:) Czemu właściwie miał służyć Twój post? Nosząc tytuł "exModerator" obrażasz chyba wszystkich z tym tytułem, bo był to zwykły offtop (nie pierwszy). Najogólniej to jestem pewien, że lepiej będzie mu się grało kiedy wybierze cokolwiek wykluczając stabilizator. Przynajmniej na KV-1.

Co weźmie? Kamuflaż? Nic innego sensownego nie ma.

Stabilizator przydaje się zawsze, bo dzięki niemu ma większą szansę, że trafi podczas jazdy (nawet jak jedzie 10Km/H)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Każda chwila mniej celowania/ładowania może się okazać wybawieniem z wielu sytuacji, co może skutkować profitem. Piszesz w swoich postach takie bzury a potem masz pretensje że ktoś ci to wypomina, oh, jaki ty biedny.

Łączę się z Tobą w żalu i bólu:)

Jeżeli chcesz dalej płakać to przestańmy spamować pod tym tematem i zapraszam na PW;)

Jak masz zamiar pisać kolejne posty niezwiązane z tematem, to sobie daruj.

76561198001815076.png
Opublikowano

Każda chwila mniej celowania/ładowania może się okazać wybawieniem z wielu sytuacji, co może skutkować profitem. Piszesz w swoich postach takie bzury a potem masz pretensje że ktoś ci to wypomina, oh, jaki ty biedny.

Łączę się z Tobą w żalu i bólu:)

Jeżeli chcesz dalej płakać to przestańmy spamować pod tym tematem i zapraszam na PW;)

Opublikowano

Jadę i się zatrzymuje, dzięki temu, że celownik Mi się szybciej zejdzie strzele szybciej. Według Twojej wersji, najlepiej strzelić przy celowniku który nie jest skupiony, nie trafić i poczekać na przeładowaniu i w tym czasie celownik nam się zjedzie. Czyli oddać 2 strzały zamiast jednego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...