Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Botki na Vladka

sinet114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam Vladimira jeszcze uczę się nim grac i mam takie pytanko , jakie botki jak Wiadomo q to podstawowy spell na vladzie na 9 lvl jest około 3s Cd. Jakie Botki wieć kupowac na cd zeby bić częściej czy maga zeby bić te kilka dgm wiecej?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

To odwieczny dylemat, gdyż obie pary butów na Vladimira są, po prostu, dobre.

Mimo to, lepszym wyborem wydają mi się Ionianki na cd.r, no chyba, że enemy team posiada na prawdę silne zasoby MR, ale od tego jest już Pałka :)

Opublikowano

Zależy przeciw komu jesteś na linii.

Gdy jesteś na kogoś kto nie ma resów i jesteś w stanie go często harasować to ioniany będą dobrym wyborem.

Natomiast gdy grasz przeciwko malphitowi albo irelii czy riven to moim zdaniem buty maga.

Ale to zależy też dużo od twojego stylu gry.

Opublikowano

To zależne, jeśli twoja linia musi opierać się na twoim harrasie, nie musi być mocny a częsty przeciwko postaci bez m.res bierzesz ioany ale jeśli grasz przeciw naprawde tanky postaci, postaci do której nie masz jak podejść o wiele lepszym wyborem są socerki, moim zdaniem bardziej uniwersalne socerki, zawsze dodatkowy dmg a nie zawsze musimy harrasować :)

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

co gracz to inny styl gry i preferencje. obie pary są dobre ale patrząc obiektywnie to bardziej przydadzą się na magic pen, ponieważ w teamfightach już nie liczy się aż tak bardzo jak często atakujesz, tylko jak mocno. Butki na cooldown przydadzą się bardziej na postacie z większymi cooldownami na wszystkich skillach. Myślę, że ułamki sekundy na Q nie robi aż tak kolosalnej różycy, zresztą i tak nie jesteś w stanie tak często castować tego skilla na przeciwniku.... No chyba, że brać pod uwagę inne skille vlada, ale jak powiedziałem - co gracz to inny styl gry.

Opublikowano

Ja preferuję buty na cd.r Q staje się wtedy bardzo spamowalne

Duży harras a moim zdaniem jego siłe lepiej wykorzystamy z butami na cdr niz z sorcererkami

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI BOTKI

@Topic ,

Jak dla mnie zależy od rozgrywki , jezeli maja ludzi co mają dużo HP bierz na CD żeby spamowac skillami , jeżeli maja " papierów " to bierz buty maga po to aby bic im wiecej ale za to wolniej ( lepiej maga na papierow bo jak im jebniesz to 3/4 hp spada xD )

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Hmm..ja i tak na większość robiłem Ionianki przy ap, więc przy vladzie to samo bym brał lecz..jeżeli mam kontre na midzie, bądź kogoś mocnego AP biore merkurianki ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...