Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Javy W Konsoli/Dziwny Error

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam pewien problem od długiego czasu który mi dokucza gdy gram na swoim servie,zdarza sie on bardzo często gdy jest jakiś plugin ciekawe np dziś będzie pokazane zdjęcie jak wywala błęda po wgraniu plugina herobrine i po włączeniu servera mija ok 15s i robi sie tak jak pokażę.

P.s Zainstalowałem Jave 7 64Bit i dalej to samo;/

Ten błąd co chwile wywala tak szybko że aż konsola nie nadąrza i to miga;/

Proszę o pomoc bo nawet nie można zagrać z fajnymi pluginami itd;/

10152602890666846367.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spróbuj przeinstalować ten plugin, jest on pod najnowszą wersję bukkita?

Opublikowano

Wgraj jakiś inny plugin ( jego odpowiednik ) lub ściągnij paczke pod serwer z takim pluginem i go wgraj do siebie.

Opublikowano

Robiłem już tak i tak samo ma mój kolega u siebie jak i ok pół roku temu od innego gościa miałem podobny plugin na innej wersji i to samo;/ to nie leży po stronie plugina bo dużo osób go używa i jest ok;/

I Tak jest pod najnowszą wersje :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z błędów konsoli, że masz przestarzały plugin nocheatplus . Zaktualizuj plugin nocheatplus, bo nowsza wersja bukkita jak widać zmieniła klasy i nocheat ich nie widzi.

Opublikowano

Z błędów konsoli, że masz przestarzały plugin nocheatplus . Zaktualizuj plugin nocheatplus, bo nowsza wersja bukkita jak widać zmieniła klasy i nocheat ich nie widzi.

To prawda, zapewne probujesz najnowszej wersji Bukkita, gdzie NoCheatPlus jest w wersji beta na 1.4.5/1.4.6.

Jesli uzywasz 1.4.7, sprobuj wersji DEV --> http://nocheatplus.org:8080/job/NoCheatPlus/lastBuild/

Jesli nadal to nie pomoze, zaryzykuj i wgraj plugin AntiCheat, a gdy NoCheat+ zostanie zaktualizowany - zamien ;]

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

To prawda, zapewne probujesz najnowszej wersji Bukkita, gdzie NoCheatPlus jest w wersji beta na 1.4.5/1.4.6.

Jesli uzywasz 1.4.7, sprobuj wersji DEV --> http://nocheatplus.o...Plus/lastBuild/

Jesli nadal to nie pomoze, zaryzykuj i wgraj plugin AntiCheat, a gdy NoCheat+ zostanie zaktualizowany - zamien ;]

Z tego co słyszałem anticheat nie działa tak dobrze jak nocheat+, bo ac nie wykrywa np. dobrze czy ktoś lata. A nc+ działa na nowym bukkicie, bo sam zniego korzystam na serwerze, więc link co mu dałeś na 100 % będzie dobry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...