Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] Poszukuję 1/2/3 osób do gry w MC. na Single bądź na innym sererze !

FroostuTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do administracji/moderatorów: Tak wiem że zły dział ale nie ma działu związanego z tematem mojego tematu :D no ale wydaje mi się że wybrałem najbardziej pasujący dział na temat tego typu. Proponuję założyć dział typu "Zespoły/drużyny" czy coś związanego z tym tematem.

Cześć siema jak już pewnie zauważyliście ja jestem Froostu™ jako iż na dolnym śląsku zbliżają się ferie tak jak wyżej w temacie poszukuję jedną dwie lub ewentualnie trzy osoby do gry w Minecraft na serwerze powiedzmy 5 slotowym (ja wszystko ogarnę) na zasadach single player.

Coś o mnie:

A więc ja mam na imię Kacper i mam 16 lat (w sumie to 17), ogólnie interesuję się grami, informatyką oraz innymi sprawami tego typu ale... nie gram tylko na komputerze :D Lubię także pograć w piłkę nożną, pojeździć na rowerze oraz na rolkach no i ogólnie sport :)

Okej, teraz coś o mojej przeszłości z MC, a więc nie znając Minecraft myślałem że jest to jakiś prosty silnik do gry MMORPG w trójwymiarze, jednak się myliłem. Obaliłem ten mit pewnego nudnego popołudnia na wakacjach 2012 roku. Przeglądając YouTube natknąłem się na film jak RockAlone2k dla zabawy uczył grać w Minecraft'a ROJOV13, ogólnie że lubię ich filmy i oglądam w miarę na bieżąco postanowiłem obejrzeć również ten film. W tamtym momęci zostałem wysoce zaskoczony, ponieważ także co nie co interesuje się Survivalem no a ta gra właśnie polega tylko na tym. Ku zdziwieniu pobrałem szybko grę, gra mnie zafascynowała grałem w nią jak w nałogu przez pierwsze parę dni, lecz wiadomo po pewnym czasie jak każda zaczęła mi się nudzić, no i na te nudy chcę znaleźć rozwiązanie i w tym temacie poszukuję kilku ogarniętych osób do grania w minecraft.

Informacje:

Nie pisz w tym temacie z prośbą tego abym przyjął cię do grona tych osób z którymi będę grał jak masz 10 lat (chodzi mi o to że z dzieciakami grać nie mam zamiaru) Nie oszukujmy się bo wiem że sam jestem dzieckiem ale zaliczam się chyba do grupy młodzieży, nie prawda ? Wymagam jaki kolwiek komunikator głosowy oraz w miarę dobrego mikrofonu nie z Tesco za 10 zł bądź mniej :D W razie jakich kolwiek pytań pisz i pytaj ! Ja osobiście posiadam skypa, lecz jednak wolał bym TS3 no ale to zależy od ciebie/was. Jeżeli nie spełniasz wymagań to najlepiej nie pisz do mnie ani w tym temacie ponieważ zacznie się robić niepotrzebny spam !

Zmieniam ilość miejsc do pięciu. Stan :1/5

PEACE

Opublikowano

Witam

Nazywam się Jakub to o mnie wiesz :P

W MC młócę od 2 lat z pół roczną przerwą

Mam 15 lat ale co tam jeszcze 2 miesiące i mam 16 ^^

Skype posiadam ale osobiście wolę TS'a 2/3 (obydwa posiadam)

Opublikowano

Ja jestem Karol :D

W MC gram w sumie niedługo ale dość szybko pojmuje takie gry ^.^

A jeśli chodzi o jakiś komunikator głosowy : może to być wszystko, od ventriloo , przez tsa do skypa itp. Pisz gg 4848485

Opublikowano

Witam.

Nazywam się Tomasz Michalak.

W mc gram na tyle długo (ok 1,5 roku), że ogarniam ;p

Mam 12 lat ( nie skreślaj mnie...)

Lubię swietnie sie bawic, ogarniam ort i minecrafta, oraz mysle ze fajnie bylo by razem grac tak w 3-4.

Skype posiadam, ts3 także, lecz wolę Skype. Mikrofon mam. pozdrawiam

TAKI SPAMIK TO SE POSTA WALNE , CO?!

Opublikowano

Witam

Nazywam się Jakub to o mnie wiesz :P

W MC młócę od 2 lat z pół roczną przerwą

Mam 15 lat ale co tam jeszcze 2 miesiące i mam 16 ^^

Skype posiadam ale osobiście wolę TS'a 2/3 (obydwa posiadam)

Muaa, Jakub jak bym miał cię nie znać ;) Nadajesz się jak najbardziej bo nie jesteś że tak powiem dziecinnie pierdolnięty :D Chodzi mi o to że rozumiesz już jak się gra wspólnie a nie jak niektórzy moi znajomi dla nich gra multiplayer polega tylko na tak zwanym "Trollowaniu" z tobą Kuba tak nie jest :) Jednak znajomych i przyjaciół odstawiam na drugi plan :D Pierwszeństwo mają nowe osoby/gracze.

A więc zapraszam do pisania !

PEACE

Opublikowano

Ok siema zauwarzylem sobie temat czytam... (yhym ciekawe...) wiec tak mysle co mi szkodzi zlorze podanie. ;p

Na poczatek sie przedstawie mam na imie Patryk mam ukonczone 15 lat (14.01.1998) pykam w Minecraft jakies ponad 2 lata gram fer nie czituje itp znam umiar w zartach i nie odpierdalam jak wiekszosc tych bachorow minecrafta przedzial wiekowy (8/13 lat) slucham hip-hopu a rap jest moim zyciem wychowuje sie w lodzi a moja nazwa uzytkownika skype to (patrykpezetu) nie wiem czy przyjmiesz ale jak chcesz to pisz mozemy nawet kiedys cos nagrac. ;p

Opublikowano

Witam.

Lubię swietnie sie bawic, ogarniam ort i minecrafta, oraz mysle ze fajnie bylo by razem grac tak w 3-4.

Sorki, ale wydaję mi się że masz trochę za mało lat jak na gre w moim towarzystwie.

A z Karolem się już dogadałem na GG ;)

PEACE

Opublikowano

uważasz, że jestem nie ogarnięty? Ok. przyjmuj tych, którzy piszą "zlorze" itd.. siema

Z tamtym panem nie mam zamiaru wchodzić w konwersacje no a tobie napisałem że jesteś za młody :/ Cześć...

PEACE

Opublikowano

Cześć .. Jestem Filip.

Mam 12 lat..

W minecraft'a gram ok 1 rok z przerwami.

Ogarniam go na dosyć tyle, że mógłbym grać w twoim towarzystwie.

Grałem w towarzystwie 17-20 latków. Nie przeszkadzał im mój wiek, więc myślę, że Ci też nie będzie przeszkadzał.

Posiadam ts3, nie mam mikrofonu (załatwiam).

Chciałbym z tobą zagrać, ponieważ nie mam co robić (ferie, kończą się w poniedziałek), a pograłbym na dobrym serwerze..

Jeśli będziesz chciał moje GG to napisz na dole ; )

Pozdrawiam, Filip.

PAŻAŁSTA

Opublikowano

Cześć .. Jestem Filip.

Mam 12 lat..

W minecraft'a gram ok 1 rok z przerwami.

Ogarniam go na dosyć tyle, że mógłbym grać w twoim towarzystwie.

Grałem w towarzystwie 17-20 latków. Nie przeszkadzał im mój wiek, więc myślę, że Ci też nie będzie przeszkadzał.

Posiadam ts3, nie mam mikrofonu (załatwiam).

Chciałbym z tobą zagrać, ponieważ nie mam co robić (ferie, kończą się w poniedziałek), a pograłbym na dobrym serwerze..

Jeśli będziesz chciał moje GG to napisz na dole ; )

Pozdrawiam, Filip.

Wydaje mi sie zejestes troche za mlody :/

PEACE

Opublikowano

Dyskryminacja wiekowa... wiele młodszych osób od Ciebie jest na dużo wyższym poziomie intelektualnym i emocjonalnym. Dla mnie Ty jesteś dzieckiem.

Witam.

No i odpowiedź:

snapback.pngUżytkownik raber7231 dnia 23 styczeń 2013 - 19:08 napisał

Witam.

Sorki, ale wydaję mi się że masz trochę za mało lat jak na gre w moim towarzystwie.

A z Karolem się już dogadałem na GG ;)

Życzę powodzenia w szukania osób na twoim poziomie.

KamykBoski

about_logo.gif

Opublikowano

Siema Jestem Adam Mam 17 lat w MC gram już od wersji Alpha ;D więc jestem ogarniety z grą szukam właśnie serwera na którym bedzie mniej ludzi typu 5-6 a nie 30-40 a później serwer wygląda jak śmietnik :D Mam Skype. TS nie mam ale jak będzie trzeba to pobiorę a to moje GG 3312148 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...