Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wmawiają Ci ,że Cola Jest Niezdrowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe dobre ;p tylko mało przekonywujące

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

"wmawiajcie ludziom takie bajki, to za parę miesięcy nasza otępiała polska młodzież weźmie przykład z USA - jeszcze uwierzą że coca cola działa antykoncepcyjne..."

Ahaha : D

Śmiechowy temat. Cola była, jest i będzie nie zdrowa. Nic ego nie zmieni.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

widac salatz ze rodzice ci to wmawiaja pewno po dobranocce juz spac idziesz (jesli nie pijesz coli bo rodzice ci nie pozwalaja ;p)

cola jest to napoj ktory ma wieksze dzialanie szkodliwe niz odzywcze co prawda w coli jest cofeina ktora pobudza ale nic wiecej

dobrze wiem chodze do gastronomika i analizowalismy coca cole to co oni napisali w artykule to klamstwo

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

widac salatz ze rodzice ci to wmawiaja pewno po dobranocce juz spac idziesz (jesli nie pijesz coli bo rodzice ci nie pozwalaja ;p)

cola jest to napoj ktory ma wieksze dzialanie szkodliwe niz odzywcze co prawda w coli jest cofeina ktora pobudza ale nic wiecej

dobrze wiem chodze do gastronomika i analizowalismy coca cole to co oni napisali w artykule to klamstwo

Proszę nie wypowiadaj się o mojej personie jeżeli nie masz o mnie pojęcia. Chętnie rzucił bym wiązankę bluzgów, ale staram się trzymać fason.

Kola jest szkodliwa, czy ego chcesz czy nie. Też ją lubię i co z tego? Mam się o nią bić?

Btw.

O nie! Po dobranocce a ja nie śpie D;!

A ten gastronomik to chyba skończył Internetowy Kurs Na Super Lekarza ( w skrócie I.D.I.O.T.A.)

@edit v2

Używaj mózgu Chłopcze O Bardzo Małym Rozumku i przepisuj rzeczy takie jakimi są. Chodzi tu o mój nick, jakby potrzebna była podpowiedź.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Może jest nie zdrowa ale piję codziennie w szkole 2 puszki. ^^

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Zdrowe, niezdrowe - co za różnica? Ważne że smaczne ;x

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Kto uważa że kola z puszki lub szklanej butelki lepiej smakuje :P ? ja takiej z plastku nie lubię;P

Lubie kotlety z jajkiem.

Opublikowano

Lepiej pic cole niz palic, cpac, pic w wieku 15 czy tam 16 lat, a potem chodzic po ulicy z kijem i bic sie z kazdym po kolei, jak to w zwyczaju ma 1 z userow tego forum (nie, nie chce bana)

Opublikowano

Też coś powiem w tej sprawie.

Cola smakuje lepiej w butelce ( takie mam wrażenie )

Artykuł jest nie do przyjęcia. Nie zrozumiałem jednego zdania, pozwolę sobie je zacytować, lecz nie w pełni dokładnie bo nie chce mi się znowu tego szukać.

" Lepiej pić zdrową, pyszną colę niż wodę nie wiadomo z jakich źródeł i z jakim świństwem w środku. To mnie przeraziło, cola jest płynem, co za tym idzie, posiada wodę i cukier, reszta to konserwanty. Prawdą jest że cola jest szkodliwa bo taka jest prawda. Nic na to nie poradzicie. Na prawdę polecam picie wody, najlepiej Żywiec Zdroj bądź Augustowiankę.

Nie wiesz kim jestem, ale wiesz że powróciłem.

,, Nie powiem nie płaczcie, bo nie wszystkie łzy są złe " - J.R.R Tolkien.

Opublikowano

Lepiej pic cole niz palic, cpac, pic w wieku 15 czy tam 16 lat, a potem chodzic po ulicy z kijem i bic sie z kazdym po kolei, jak to w zwyczaju ma 1 z userow tego forum (nie, nie chce bana)

w wieku 16 lat nigdy tak nie robiłem Oo

Colę piję żadko, wolę wodę :)

Admin Cienia
Opublikowano

Następnym razem pisząc temat zawieraj więcej informacji, a nie że podasz link i to wszystko.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@Mounthains

Nie chodzi o Ciebie

mowie o takim pr0 haxahu co umie "craszowac" mpc

koniec offtopa bo znow bana dostane

Opublikowano

Tak jak ktoś napisał na tamtej stronie komentarz, reklama coli i nic poza tym.

Jakiś ludź usunął...