Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak się nazywa mod do wykopywania wszystkich surowców po zniszczeniu jednego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się nazywa mod do wykopywania wszystkich surowców po zniszczeniu jednego

Szukam już długo tego moda wiem że taki istnieje bo kiedyś go używałem.

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale coś takiego było chyba z modem thaumcraft. Tylko trzeba było mieć jakiś specjalny kilof do tego :D

Opublikowano

to jest mod ee2 i byl to kilof z red albo dak matter i klikalo sie ppm na rude i wszystkie wypadaly.

Jedyny minus ... Jest tylko do wersji 1.2.5.

Teraz jest ee3 bez materii.

Jesli pomoglem to licze na +

Opublikowano

to jest mod ee2 i byl to kilof z red albo dak matter i klikalo sie ppm na rude i wszystkie wypadaly.

Jedyny minus ... Jest tylko do wersji 1.2.5.

Teraz jest ee3 bez materii.

Jesli pomoglem to licze na +

Nie to nie był ten mod. Pisałem wyżej że to takie coś jak timber można zwykłym kilofem wykopać.

Opublikowano

Nie wiem czy o to Ci chodzi.

Jednak wiem, że jeżeli masz pluginy na serwerze jak WorldEdit i WorldGuard

Możesz włączyć takie coś, że właśnie tym kilofem rozwalasz (za jednym razem - np: skałe macieżystą) - no tak jak na GameMode lub określony obszar przy ustawieniach RADIUS'a (czyli jakby odległości) - walniesz raz, a rozjeb***z z 20kratek... I to także można zwykłym kilofem przy paru ustawieniach...

Opublikowano

Nie wiem czy o to Ci chodzi.

Jednak wiem, że jeżeli masz pluginy na serwerze jak WorldEdit i WorldGuard

Możesz włączyć takie coś, że właśnie tym kilofem rozwalasz (za jednym razem - np: skałe macieżystą) - no tak jak na GameMode lub określony obszar przy ustawieniach RADIUS'a (czyli jakby odległości) - walniesz raz, a rozjeb***z z 20kratek... I to także można zwykłym kilofem przy paru ustawieniach...

Nie niestety nie. Dobra widocznie nikt nie wie jak ten mod się nazywa cóż trzeba zamknąć temat :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...