Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dodatki do broni - zrzuty wyposażenia.

Snipspod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oplaca sie to kupować? mam troche fundsów na zbyciu i nie wiem czy sie oplaca. I czy ten zrzut zawiera tylko M145, czy może jakis inny wylosowac? i czy tylko ten celownik czy cos innego, i czy to wszystko jest na zawsze?

Opublikowano

Dla jednego się opłaci dla drugiego już nie trzeba mieć w tym szczęście co do tego zrzutu to tutaj właśnie się liczy tylko celownik m145 bo on jest bardzo dobry,a tak to różne rzeczy lecą od bandaży do adrenalin i innych śmieci i to nie koniecznie na zawsze typu ubiór na 1 dzień itd. tak samo bywa z celownikiem m145 albo trafisz na zawsze,albo na kilka dni ...

Opublikowano

Ryzyk fizyk ja kupiłem zrzut tylko raz i od razu trafiłem celownik m145 na zawsze. Jak chcesz próbuj

Opublikowano

ja trafiłem m145 na medyku za czwartym razem ale na szturmie za dwunastym razem, także różnie to bywa najczęściej bandaże i strzykawki.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

tego się nie opya osować.... bandaże można wyosować jeszcze a tak to nie warto wydawać kasy na *osowanie* bo to jest idiotyzm wydawanie kasy na coś na co nie ma się pewności że coś dobrego pójdzie....

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...