Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] SR25 MK11 Navy first look.

Pba

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=oEt8EPkgWTw

Pierwsze 45 sekund z tą RARE snajpą

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Col Propsy ;)

Trochę laga złapałeś muzyczka dobra akcje git :)

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Za col props

Ale ja tu nie widzę dobrych akcji nie żeby coś ale jak byś tym eli coś nagrał to fajnie by było ale niestety to auto :/

No może poza tym hs

Bywalec
Opublikowano

Ale tu nie chodzi o akcje. Chodzi o to że ta snajpa jest szybka i celna.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Właśnie widać że nie chodzi o akcje bo są bardzo słabe. Miałeś problem by trafić do ludzi którzy Ci się podstawiali.

Snipa jest auto więc jak można mówić że fajna ? <_<

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Bywalec
Opublikowano

Prze typ xD

Ale biegaliśmy sobie tak sobie żeby ogarnąć nową mapę. I jak podnosiłem po koledze to strzelałem.

Nikt mi się nie podstawiał xD

A snajpa ( tak samo jak M6A3 DMR ) jest fajna. Szybka i celna.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Nie dasz mi ostrzeżenia :D ? Znów bezpodstawnie.

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...