Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting

Domsss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam Ci Ycraft jeśli chodzi o taką ilość graczy. Naprawdę ten hosting na 5 graczach potrafi nie lagować i utrzymać bardzo dużo pluginów

Proszę, droga administracjo o zdjęcie kilku %. Bardzo się staram :)

Opublikowano

Ciekawie wygląd a coś jeszcze ? Bo narazie mamy host 3 slotowy za 5zl ale na craftserv i strasznie laguje ;)

Opublikowano

To nie wina neta, a csrv to jeden z gorszych hostingów i dlatego szukamy czegoś innego

Opublikowano

Craftserve.pl najlepszy w Polsce obecnie ale drogi niestety :/

Jesli masz lagi to napisz do nich, powinni pomoc ;)

Mineserv.eu ewentualnie

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Opublikowano

@Domsss

Nie gadaj głupot. Craftserve to jeden z lepszych hostingów. Jeżeli masz lagi, to wina tylko i wyłącznie Twojego internetu.

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

@Domsss

Nie gadaj głupot. Craftserve to jeden z lepszych hostingów. Jeżeli masz lagi, to wina tylko i wyłącznie Twojego internetu.

To nie wina mojego neta jak już pisałem bo nie tylko ja mam lagi na tym serwie a ja i moi kumple mamy neta 20 MB/s +

Opublikowano

Jeśli cena się nie liczy to zdecydowanie CraftServe.pl Drogi ale najlepszy hosting w polsce bez dwóch zdań.

Opublikowano

Zapraszam do sprawdzenia naszej oferty ServHost.pl

- Aż 128MB dedykowanej pamięci RAM na każdy slot serwera gry.

- Serwer gry uruchamiany na bardzo wydajnej maszynie z bardzo szybkim dyskiem SSD co gwarantuje płynną grę.

- Automatyczna instalacja serwera gry o każdej porze dnia i nocy.

- Zaawansowany panel obsługi.

- Darmowa i zaawansowana pomoc techniczna.

- Darmowe usługi dodatkowe takie jak baza danych MySQL, serwer WWW czy codzienny backup danych.

Aktualnie mamy promocję, 2,50zł za slot.

Proponuję zamówienie darmowego, 24 godzinnego serwera testowego.

Zapraszam na ServHost.pl

Opublikowano

To nie wina mojego neta jak już pisałem bo nie tylko ja mam lagi na tym serwie a ja i moi kumple mamy neta 20 MB/s +

Nastepny, który mysli, że majac neta 100Mbps to jest wypas. Wyznacznikiem jakosci internetu jest: Strata pakietów/Ping/Upload/Download w takiej kolejnosci jak podałem ;/

Reasumujac mozesz miec i 1Gbps a moze lagowac :) Czesto wolniejszy internet o lepszych parametrach dziala lepiej i szybciej niz ten o duzych parametrach papierowych :)

http://www.speedtest.pl/test/53333782

To Moj net z pracy :) za to lepiej dziala mi w domu gdzie mam tylko download 10Mbps z pingiem 2/3ms

Opublikowano

A ja ci polecam jeszcze raz Disconnect.pl.

Po 1 mają zajebisty panel i wiele opcji m.in. harmonogram zadań czyli reset czy wpisanie danej cmd o której tylko chcesz.

SS: http://scr.hu/0ibl/jg2br

Po 2 serwery są tanie i posiadają nawet po 100 mb na slot.

Po 3 suport odpisuję w ciągu 2 h.

Po 4 posiadają oni jedne z najlepszych dedyków w Polsce.

Po 5 posiadają już sklep sms dzięki czemu można łatwo sprzedawać VIpy na serwerze.

Po 6 tutaj macie porównanie gdzie główne Polskie serwerownie posiadają serwery:

10f7f95773815.png

Więc nie mówcie, że serwery we Francji mają lagi bo prawie wszystkie polskie hostingi z nich kożystają.

Po 7 nie wiem czemu polecacie FiberHost. Mają nasłabsze dedyki kimsufi 16 gb ramu. Disconnect posiada dyski po 36 GB ramu co uniemożliwia lagi.

Tutaj ss specyfikacji maszyny fibera:

http://scr.hu/0ogb/2fed8

Po 7 na stronie można skożystać z WebFtp utowrzyć kilka subkont zobaczyć logi czy nawet wykonać backup.

Jeśli dalej macie jakieś pytania to zapraszam na PW.

Dodatkowo dodam, że sam z nimi współpracuje i jest super.

@Tutaj najtaniej kupisz 5 slotów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...