Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o kopie folderu packages

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie proszę o kopie folderu packages ponieważ instalując tekstury 3% nie zrobiłem kopi i wszystko poszło sie jebać tzn tylko ten folder, a i jeszcze fajnie by było jakby ktoś mi dał sprawdzoną teksture 3% ( chodzi mi o link do pobrania ) i wytłumaczyć gdzie to wgrać bo siedzę w domu a nie mam co robić :D Jak to się mówi w tibi " XP XP XP " :D

PS. Dla każdego kto mi pomoże +

Opublikowano

No ale ja nic kompletnie nie mam w tym folderze. Mam pusty a nie wiem czy mi tak pójdzie.

odpalam folder od razu po pobraniu i biore instalacje w packages

I potem co robię ? Bo mam 2 pliki 7za i pusk. A gdy chce odpalić grę mam błąd ./res/packages/gui.pkg

Proszę o pomoc

/nie pisz posta pod postem

Opublikowano

Nie... Od razu mam graj i jak klikam na to to wyskakuję to co napisałem. Nie ma ktoś tego pliku żeby sam plik podesłać ? Albo sam folder bo on chyba sporo nie waży. A i co do tej instalacji tekstury to dobrze zrobiłem ją ?

I potem co robię ? Bo mam 2 pliki 7za i pusk

Opublikowano

Nie... Od razu mam graj i jak klikam na to to wyskakuję to co napisałem. Nie ma ktoś tego pliku żeby sam plik podesłać ? Albo sam folder bo on chyba sporo nie waży. A i co do tej instalacji tekstury to dobrze zrobiłem ją ?

I potem co robię ? Bo mam 2 pliki 7za i pusk

Ten folder waży ponad 7gb.

76561198001815076.png
Opublikowano

A co w nim takiego było ??? :( Kurwa to znaczy że muszę od nowa gre pobierać... Niech ktoś napisze mi jak te tekstury zainstalować bo mnie to już wkurwia, jutro do szkoły bym nie poszedł i by sie pograło ( i tak od pojutrza ferie :P )

Opublikowano

A co w nim takiego było ??? :( Kurwa to znaczy że muszę od nowa gre pobierać... Niech ktoś napisze mi jak te tekstury zainstalować bo mnie to już wkurwia, jutro do szkoły bym nie poszedł i by sie pograło ( i tak od pojutrza ferie :P )

Wszystkie mapy, czołgi i hangary.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...