Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto TERAZ cheatować?

luczekxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowy patch ułatwił raportowanie cheaterów wystarczy że naciśniemy TAB i wybierzemy gracza do reportu.

Myślicie że to nic nie zmieni a może dużo bo sam nie wiem.

Opublikowano

Teraz każdy będzie raportował każdego za nic. ;) Od tak, dla zrobienia siary. I na pewno zabicie kogoś = insta report. ;s

Opublikowano

najgorsze będzie jeżeli ktoś reportnie za zabicie i napiszę że miał cheaty,strzelał przez ściany i miał aimbota xP

Opublikowano

Bywa, wiadomo że jak ktoś Cię zabije to zreportujesz kogoś za nic ;D...

Dostaniesz bana to trudno.. zgłosisz to do supportu i wszystko sie wyjaśni :)

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Cheaty po wyjściu update w grze są aktualizowane, gdyż zmieniają się pliki gry, pliki anty cheata itp, poprzez co chety są wykrywalne bądź wcale nie działają.

Opublikowano

No ja czitowałem i dostałem perma :P. Nie polecam. Słyszałem że jest jakiś sposób na zwrot pieniędzy lub coś w tym stylu. Wie ktoś coś o tym?

Opublikowano

ludzie... XCoP, zobacz sobie w temacie ze spisem Cheats do WarZ. Tam opublikowałem post o zwrocie kasy.

Czitowanie w tej chwili? Chory i głupi pomysł. Hammerpoint sam sobie wbij nóż w plecy. Teraz co 3 report może będzie prawdziwy, a reszta fake.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...