Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info]Darmowy serwer no-hamachi (koniecznie premium)

xXxBrokenxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Chciałbym wam zaprezentować stronę internetową , na której możecie założyć swój własny serwer no-hamachi !

https://www.freemine...t.com/index.php

INSTRUKCJA :

Ok więc zaczynamy

1.Wchodzimy na stronę podaną powyżej i wchodzimy w zakładkę REGISTER .

2.Wpisujemy nick z gry premium .

3.Email

4.Hasło

5.I jeszcze raz hasło

6.Po zarejestrowaniu się wchodzimy w zakładkę USER PANEL

7.Powinno nam wyskoczyć okienko Txttt.png

8.W lewym górnym rogu jest napisane Options i tam właśnie zmieniamy opcje naszego serwera .

9.Difficulty(Poziom trudności) wybieramy jaki chcemy .

10.PvP(Walka między graczami) On(włączone) lub Off(wyłączone)

11.Spawn Monsters(Pojawianie się potworków) On lub Off

12.Jeżeli chcemy więcej opcji musimy na to niestety wydać trochę pieniędzy :( w zakładce UPGRADES

13.Wracamy do USER PANEL i klikamy Start My Server , Czasami może już byc uruchomione 100 serwerów i wtedy nasz nie może się uruchomić NIESTETY DUŻO LUDZI MA NA TEJ STRONIE ZAŁOŻONE SERWERY .

14.Serwer ma 4 sloty (może być więcej ,ale jak już pisałem wyżej trzeba na to wydać troszkę pieniędzy ) i jeżeli nie będzie na nim żadnego ruchu serwer zostanie zastopowany ( możesz też mieć serwer 24/7 ale to też za dodatkową opłatą )

Ok myślę że pomogłem pozdrawiam !

Opublikowano

To jest serwer bukkit?

Nie to nie jest serwer bukkit , ta strona została stworzona abyśmy mogli grać z kolegami w minecrafta . No ale jest jedna przeszkoda jeżeli nie masz konta premium to nie za bardzo zagrasz , ale ja nie muszę się o to martwić :>
Opublikowano

Poradnik średnio przydatny. Sam nie mam Premium [do czego się przyznaje] [ale niedługo kupie :) ].

Szkoda :(

@cdminestudio - Moje konto na twitter. Zapraszam.

"Jedna wiara, jeden klub, Real Madrit, aż po grób"

"Nie żebram o like'y, to like'y żebrają do mnie"

Opublikowano

Sorry Gientus! There are 100 servers running! That's the Max!

Head over to the Upgrades page to donate for 24/7 and always have your server on!

Opublikowano

Sorry Gientus! There are 100 servers running! That's the Max!

Head over to the Upgrades page to donate for 24/7 and always have your server on!

No właśnie o tym mówiłem , że może już być uruchomione 100 serwerów ale po jakimś czasie ilość się zmniejsza i możesz już założyć swój :)

Da sie zrobić serv hamaczi non premium polecam minecraft.pl i pobierasz tam minecaft.jar i dalej robisz

Ehhh no właśnie serwer hamachi ,a ja przedstawiam wam sposób jak mieć serwer no-hamachi za darmo :>

Było wiele takich poradników to tylko powielenie innych, ale przynajmniej jest czytelny ^_^

Ciesze się :-)
Opublikowano

Dodaj, że ten serwer ma 4 sloty oraz, jeżeli przez 5 minut nie będzie na nim ruchu serwer się dezaktywuje. :P

(Chyba, takie coś kiedyś przeczytałem.)

Opublikowano

Dodaj, że ten serwer ma 4 sloty oraz, jeżeli przez 5 minut nie będzie na nim ruchu serwer się dezaktywuje. :P

(Chyba, takie coś kiedyś przeczytałem.)

Tak , tak dobrze przeczytałeś . Zapomniałem :) dzięki za przypomnienie . Zaraz poprawię
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...