Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania nowego

SieSieSieManko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :D

Mam takie pytania do starych wyjadaczy :

Który czołg jest lepszy IS-4 czy IS-7 , chodzi mi głownie o pancerz i w miarę celne działo .

Do którego z tych czołgów jest przyjemniejsza (pancerz i działo).

Czy ten obiekt bez dachu (nie kojarzę nazwy ) jest dobry ? jaki polecacie mi TD ? na testach miałem najlepsze osiągi E-100 .

A teraz tak :

Jakie polecacie mi czołgi ciężkie na początek , tak aby fajnie się grało .

Jakie polecacie czołgi średnie , nie wiem jakie mieć od nich oczekiwania bo nigdy nie grałem .

Jakie niszczyciele mi polecacie ? tu nie wiem czego oczekiwac od tego pojazdu .

Opublikowano

Moim zdaniem lepszy jest IS-7, bo jest lepszy na CW- clan war (wojny klanów)

Działa ZSRR nie są celne.. :P

Przyjemniejsza droga do IS-7, bo IS-3 (8 klasa) jest bardzo często brany na kompanie.. KW-4 rzadko kiedy widzę.

Jak miałeś najlepsze osiągi na E-100 to badaj go.. bo chodzi o zabawę z gry. Jak się będziesz dobrze bawił to dużo zdziałasz w bitwie. ;)

ZSRR mają fajny DMG- sam nimi gram

Tutaj ci nie pomogę.. jeszcze nie umiem nimi grać

Polecam ci amerykańskie do T105E4.. ta linia ma obrotowe wierze ;D

x

Opublikowano

Coś o TD

Jeśli chcesz grać np:

4 tier Hetzer (niemcy)105mm mało celna ale grając większość czołgów zbierasz na strzał co bardzo cieszy

6 tier : hellcat(USA) jako taki scouto-ciupacz lub jagdpanzer IV (niemcy) niski na załodze 200% morderca nawet do 8 tieru

7 tier : Jagdpanter z 88mm maszynka do zarabiania, lub 105 szybko namierza przy niewiele mniejszej celności niestety jeden pocisk kosztuje 1k lecz to mój ulubiony czołg jak do tej pory

8 Isu 152 . armata X tieru podobno trudny do wykrycia

10 AMX50 155 magazynek na 3 naboje razem prawie 3000 obrażen w 15sec jeżeli dobrze pamietam, potem 60sec ładowania ale przy dobrym wstrzelaniu nie będzie miało co ci zagrozić podczas przeładowania

3007.jpg
Opublikowano

Jeżeli lubisz typowe medy, to polecam USA lub ZSRR (ale bardziej USA i pattona III)

Jeżeli wolisz "ciężkie medy", to polecam Niemcy sam gram tymi medami i są super.

Co do TD, to polecam USA linia z wieżami.

Jeżeli lubisz typowe medy, to polecam USA lub ZSRR (ale bardziej USA i pattona III)

Jeżeli wolisz "ciężkie medy", to polecam Niemcy sam gram tymi medami i są super.

Co do TD, to polecam USA linia z wieżami.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...