Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań

mafi328

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedawno zacząłem grać w vindictus eu. Dlatego mam kilka pytań związanych z grą:

1. Kiedy będę mógł wyćwiczyć skill plate armor profficiency?

2. Czy eq plate armor jest cięższe od heavy armor?

3. Jak można zmniejszyć wagę eq? (wiem, że za pomocą skilli, ale one chyba mało dają)

4. Więcej expa, golda, ap można zdobyć samemu czy w grupie?

5. Czy eq może się zniszczyć?

6. Można ulepszać ekwipunek?

a) jeśli tak to jak?

b ) widziałem nieraz ludzi z świecącymi broniami co trzeba zrobić, żeby takie mieć?

7. Lepiej jest nosić eq plate armor, heavy armor czy te zwykłe? Jakie są różnice między nimi?

8. Jak działa skill blink? (ponieważ wytrenowalem go i mam go na poziomie E i gdy wciskam shift jak jestem w dungu to nie działa, po prostu nic się nie dzieje. Już próbowałem różnymi sposobami, np: stałem w miejscu i wciskalem shift, biegałem i shift, wciskałem 2x shift w czasie biegu lub stania i nic nie działa.)

Opublikowano

ad

1.kiedy będziesz miał odpowiedni lv i odpowiednią ilość ap. co do klasy jak grasz evie to nawet nie mysl o plate

2.tak, plate jest cieższe od heavy

3.Jest od tego odpowiedni skil który zmiejsza "Eq weight" czy jakoś tak...

4.Golda i AP dostajesz tak samo w Grupie jak i samemu (zalezy od rangi np za sss masz 5 ap więcej)

5.eq może się zniszczyć jeśli ulepszasz je powyżej +7/8 jakos tak

6.Tak można ulepszyć

a)Idziesz do forge czyli kuźni i tam masz craft do ulepszenia potrzebujesz en.elixirów albo enchatów są 4 rodzaje...

a1)enchat stone low lv.. advance do 40 epic do 50 a empowered do 80

b)Tego nie wiem ale widziałem lann`a z bronia na 40 +15 tak ze mysle ze to lv i rodzaj bron robi swoje

7. Wszystko zależy od postaci jaką grasz na evie mozesz dać cloth albo light armor Każdy armor jest przystosowany dla kogoś innego.. np na fione potrzebujesz defa.. na evie inta.. tak że, trzeba wiedzieć cos sie wybiera

myśle że pomogłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...