Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zabrana szarfa

kruk392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam problem mialem szarfe za honorabla . I ja stracilem nie wiem dlaczego nie wychodzilem z zadnego mecz i nie feedowalem . I nie dostalem zadnego emaila od supportu lola.

Opublikowano

Opaski tracisz w czasie bana czy ostrzezenia, problem jest taki ze gdy uzbierasz spora ilosc reportow to tez ja tracisz, a gracze lubia reportowac tak dla sportu.

Opublikowano

Ja, zostałem reportowany za tak drobnostke jak grałem Soraką rankeda 3/5/15, ZA TO ze niby feeduje.. ponieważ oni mieli 10/1/3 , było to z miesiąc temu (potem dostalem kilka innych reportow) przysłali na email 3dni temu powiadomienie o zablokowaniu konta, i mogłem zobaczyć moja karte w trybunale.. no i oczywiście, powod był " celowe umieranie: wiekszosc głosów za ... trybunał pewnie nie patrząć, zbanował konto bo wiekszość osób za, no sprawiedliwość po ch***

Opublikowano

Szarfę można stracić na kilka sposobów:

takie które Ciebie nie dotyczą:

-ban

-reset honoru w wyniku handlu honorem

lub takie którymi mogłeś stracić:

-duża ilość reportó na Ciebie

-przez długi czas nie dostałeś odowiedniej ilości honoru aby utrzymać szarfę

Zapewne to ostatnie - ale nie martw się, jesteś bardzo blisko odzyskania jej: musisz po prostu dostać odpowienią ilość honoru od graczy i ona wróci - łatwiej jest ją odzyskać niż dostać od zera.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...