Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blacktide i jego przyszłość

diablo066

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak uważacie czy jak wprowadzą płatne transfery to sytuacja na WvW bedzie lepsza? Mylabym nad stworzeniem gildi ktrora bylaby stworzona dla gry na WvW ale nie chce zrobic bledu jak moim poprzednicy osoby ktore by do niej wstepowaly musial by wiedziec jakie sa warunki czlonkowstwa czyli:

- stale godziny wspolnych wypadow

- stawianie sie na czas i takze w roznych przypadkowych porach

Chcialbym wiedziec czy ktos z was chcialby mi pomoc w spelnieniu tego celu i odbiciu sie Bt od dna ?

PS.Proszep isac co o tym myslicie i kto by sie przylaczyl

PPS. przepraszam za brak polskich znakow ale po przypadkowym shift+alt nie mam polskich znakow

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Ja bym mógł pomoc plus dwóch kolegów, ale jakiś super doświadczeń z WvW nie mamy.

(dopiero 10+21+28 lvl mamy ;x)

Btw. jedna glidlia chyba nie wystarczy żeby podnieść się z takiego dołka.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Blactide nie wyjdzie z dołka głównie z tego powodu, że jest to serwer ogólnoeuropejski i nie ma na nim tylko polskich gildii.

Jeżeli nie ma porozumienia międzygildyjnego to serwer nie ma szans.

Jeśli Polacy chcą zaistnieć w WvWvW to musimy czekać na polski serwer. Aktualnie jesteśmy zbyt rozrzuceni po wszystkich serwerach, chociaż i tak na BT już powstają jakieś sojusze.

Teraz tak jeśli niektóre kraje mają przydzielone kilka serwerów to wygląda to tak, że 1 idzie po WvWvW a drugi to PvE.

Tak więc WvWvW będzie siał spustoszenie, a PvE ma w dupie WvWvW bo grają tam ludzie, którzy wolą eksplorować świat.

Mnie do WvWvW póki co nie ciągnie - nie ten sprzęt, żeby się na to rzucać ...

Czekam może kiedyś dodadzą wojny gildyjne to się w tym punkcie będę angażował.

Aktualnie WvWvW na BT wygląda tak, że robi się Zerga i myślą, że tak coś zrobią, a to nie tak.

Na Riverside(DE) (przenosiłem się, żeby mapkę do 100% zrobić) ten nasz Wielki Zerg to jeden mały oddziałek, których jest masa.

WvWvW nie da się wygrać ilością, a taktyką której BT nie posiada z powodów słabej komunikacji międzygildyjnej i słabego zainteresowania tym trybem gry ;p

To chyba tyle z moich spostrzeżeń :D

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Blacktide padlo poniewaz lepsze sojusze (caly allians ) przeszedl na Ruins of surmia.. (nowy serwer [EU] ktory chcemy podniesc jak najwyzej w ranku )

tylko w moim klanie na tsie bywa nawet do 100 osob. Całe WvWvW jest zorganizowane i podzielone tak ze o każdej porze dnia walczymy i komunikujemy sie z resztą alliansu.

Każdego zainteresowanego zapraszam na http://www.xenotavern.com/ lub ts-a: 178.63.232.132

Serwer zmienia sie jeszcze za friko w oknie przy wyborze postaci.

pozdrawiam, kaszkietka / Smoqu

Opublikowano

Blacktide padlo poniewaz lepsze sojusze (caly allians ) przeszedl na Ruins of surmia.. (nowy serwer [EU] ktory chcemy podniesc jak najwyzej w ranku )

tylko w moim klanie na tsie bywa nawet do 100 osob. Całe WvWvW jest zorganizowane i podzielone tak ze o każdej porze dnia walczymy i komunikujemy sie z resztą alliansu.

Każdego zainteresowanego zapraszam na http://www.xenotavern.com/ lub ts-a: 178.63.232.132

Serwer zmienia sie jeszcze za friko w oknie przy wyborze postaci.

pozdrawiam, kaszkietka / Smoqu

Mówiąc krótko lepiej przenieść się na nowy serwer i z łatwością zdobywać punkty ? Dobry pomysł. A blacktide ma parę problemów i nie jest nim np mała liczba polaków bo jest tam ich masa. W walce z Ruins of surmia nie mamy szans z jednego z wielu powodów. Tam grają ludzie z wielu stref czasowych. U nas raz na jakis czas ten zerg może się zbierze ale co z tego jak przeciwnicy to sobie odbiją w nocy. Kolejny problem to dowodzący. Wydają 100g na comandera a jak przychodzi co do czego to nie oni prowadzą zerg tylko zerg ich. W czasie kiedy nie ma zergu na całym WvW jest może 5 osób.

graphic.png

Opublikowano

Muszę się nie zgodzić bo przeniosłem się na RoS do XT i to nie jest zasługa strefy czasowej bo na bt też sa nie tylko polacy. Teraz przed rozpoczęciem nowej rotacji już od 00.30 od XT (polacy) było z 70 80 os z których połowa grała do 7 a więc bt to server PvE nic więcej.

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Bt serwerem PvE ? Mówisz to po tym jak kluczowym gildiom zrobiło się za trudno i poszli zdobywać łatwe punkty na nowych nowym serwerze ? + to co napisałeś nie rozwiązuje problemu. Nie ważne czy mowa o innych strefach czasowych czy o fanatykach nocnego grania , na bt nikt w nocy nie gra !! Zostawiliście serwer bez Żadnej gildii do WvW i pewnie jeszcze cieszycie sie jak to łatwo zdobywa się punkty. Za ciężko było jak się na bt trafiało na dobrych przeciwników co ?! Poczekamy zobaczymy jak to się rozwinie (bo juz cos robimy w tym kierunku) + ludziom którzy chcą coś zrobić w sprawie WvW to nie radze tego robić na MPC gdzie ludzie z wielu serwerów maja dostęp. Jest od tego specjalne miejsce.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...