Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte][dzial/subforum]Zenonia

Covver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zenonia to gra mmorpg na androida. Zdobywamy tam levele zabijajac wrogow i robiac questy. Wybieramy klase postaci: ranger, blader, druid, slayer. I robimy questy, moga byc to subquesty lub jeden główny dzieki któremu pokonując wielu bossów wygrywamy gre. Jest mozliwosc walki z innymi graczami z calego swiata, na rankingu jest top20. Do gry są cheaty i hacki których można swobodnie używać.

Pozdr,

Cov

image.png 

Opublikowano

Słabo opisałeś tą grę ... nie dowiedziałem się nic konkretnego. Taki opis pasuję do każdej gry online.

Na NIE

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Masz u mnie w sygnie jednego z ssa. Gra przez wifi, jestesmy gosciem(nie chce spoilerowac) i robiac questy, przechodzac przez przerozne krainy zdobywajac eq. Wiele radosci sprawia cheatowanie, walenie jak najwiekszego hita, moj rekord ze skilla 800k z lb a z gryphona 132k.

image.png 

Opublikowano

Wklej tu jakieś filmiki, stronę główną, przykłady jak działają cheaty. Musisz przekonać administrację, aby wybrała akurat tą propozycję spośród wielu innych. Ja jestem na razie na nie. Wiem tylko, że podoba Ci się ta gra i walnąłeś 800k ze skilla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...