Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Honorowy przeciwnik

AfterLive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie jak zdobyć opaske honorowego przecywnika :c

Na początku piszę gry piszę " gl&hf " ( nikogo nie wyzywam, staram się wtaczać w rozmowy z przeciwnikiem a przy końcu piszę gg wp )

Nikt nic nie daje żadnego honora a ja im daje prawie za nic -,-

Opublikowano

Riot musi Ci przyznać tą opaske, mój kolega dostał z 25 punktami honoru, ale nigdy nie był karany/ostrzegany. Jeżeli miałeś jakiegos bana bądź inne nie przyjemności związane z swoim dawnym zachowaniem, to trochę poczekasz. Najlepiej po udanej grze (nie ważne czy przegranej czy wygranej, ale zazwyczaj kiedy przegrasz przeciwnicy z podniecenia dają łatwiej honor) napisać "Honor for good game please" =)

Sygnatura.

Opublikowano

@ZerV, ten honor for GG please, mogą zgłosić, a riot moze potraktowac to jako handel honorem, a wtedy bedzie banik ? tak mi sie wydaje.

musisz byc po prostu cierpliwy, ta opaska nic nie daje, wiec nie wiem czemu ludzie tak o nia zabiegaja.

Opublikowano

trzeba 27 honora. Pisz Honor me please

I właśnie takim ludziom nie daje :)

Co do tematu to nie masz co się prosić, bo to nie ma sensu, graj dobrze i miej nadzieję, że przeciwnicy to docenią :)

Opublikowano

Aktualnie posiadam 70 honorowych przeciwników, po każdym meczu dostaje 1-2 za pisanie Honor me, bana nie mialem ani razu ;)

Sygnatura.

Opublikowano

Honor for me please xD haha nie mogę, może dopisz jeszcze wyśle ci sms za 30 zł tylko daj honor. Dobry typek :D Co do tematu to chyba nie ma określonej ilości, ja dostałem po 15 i nie miałem nigdy bana, mój kolega też nie miał bana a dostał po 60 :P

Opublikowano

Musisz dużo pisać : Give me honor plz ;)

I to wystarczy, za 25 honorów dostajesz opaskę ;P

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Graj rankedy - ludzie na normalach rzadko kiedy coś teraz dają. Najprościej było coś dostać w pierwszych dwóch tygodniach. A co do ilości "lików" które Ci dadzą to nie mają one tak dużego znaczenia. Ja mam ponad 110 teamworków a opaski ani widu ani słychu (pomimo iż bardzo dobrze gram supportem =( )

Chodzi tu o częstotliwość ich otzymywania, od kogo je dostajesz, jak często Ty dajesz honor, czy jesteś reportowany itp.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ja zawsze na koniec pisze ''honor me if possible''(Honorujcie jezeli to mozliwe) i dostaje 2-3 honory :D. Nie dostalem zadnej kary, ale slyszalem ze jak cie zglosza to masz wyzerowane :))

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Jak inni gracze widzą, że się starasz, posiadasz dobre statystyki, nie wyzywasz itp. to Cię zawsze uhonorują.

Nie prawda, miałem dwie sytuację co miałem ststy 12.1.8, nie wyzywałem prawie nic nie pisałem tylko gl&hf i na koniec gg wp itp.

I nie dostałem żadnego honora.

Opublikowano

Nie prawda, miałem dwie sytuację co miałem ststy 12.1.8, nie wyzywałem prawie nic nie pisałem tylko gl&hf i na koniec gg wp itp.

I nie dostałem żadnego honora.

Co z tego, że piszesz gg wp itd. Jak Twoja drużyna nie może Ci dać honora.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

Co z tego, że piszesz gg wp itd. Jak Twoja drużyna nie może Ci dać honora.

Nom wiem, ale ja to piszę na /all, pochwalam wroga za dobrą akcję itp. A tu nic.

Opublikowano

Ja nigdy nie pisze żadnych gl & hf , czy gg na końcu meczu.

Gram po prostu jak najlepiej. Nie flejmie.

Opaske dostałęm za 24 like.

A tym co piszą "honor please" itp nigdy nie daje.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

A ja dostaje bana na tydz. co tydz. honoru mam duzooo

Ale co z tego ze na końcu gry napisze "Honor Me For Good Game" jak przykładowo grałem blitzem i grabowalem przeciwna drużynę to na koniec poprosiłem o honor ,a oni na to że nie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...