Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Grifowanie servera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM , MAM TAKIE PYTANIE CZY JEST MOŻLIWOŚĆ GRIFOWANIA SERWERA MINECRAFT NIE MAJĄC OP , GM ITP ? PISZCIE POD SPODEM JAK JEST NAWET MOZLIWOSC DANIA SOBIE OP ALBO COS , ALE MI GŁOWNIE CHODZI O NORMALNE ZGRIFOWANIE BEZ OP ^^^

PISZCIE NIZEJ !!!

POZDRAWIAM^^

Opublikowano

Skoro mówisz że sie nieda grifować to zobacz to :

lub przykładowo inne jego filmiki : ' nie mów że poco sie glupio pytam jak wiem ze istnieje" takie coś ...
Opublikowano

Jest sposób ;). Podprowadzasz creepera pod wybrany sel i go "detonujesz". Jeśli nie ma flagi przeciw creeperkom to zadziała ;).

381911453317091771709.png
by ja.

Pomocnik
Opublikowano

Ten koles z filmiłu robi to na swoim serwerze- buduje jakieś rzeczy, jak daje te ciemne okno na cały ekran to wtedy daje przy zatrzymanym nagrywaniu op i uprawnienia swoim kolega, a takie ciemne tło latwo napisać żeby wyświetlał sie jakiś napis po wpisaniu jakiegoś slowa. Potem daje znow nagrywanie i niszczy całą filozofia. A ten koles to oszust.

Za pomoc liczę na "Lubię to"

Opublikowano

Nie da się dać gm bez opa, wybij sobie to z głowy. Nie ma takiej opcji - większość serwerów jest zabezpieczonych w zablokowane wybuchanie tnt, creeperów.

Opublikowano

Nie ma w tym ani procenta prawdy z tymi literami, nie da się tak włamać. o.O

Opublikowano

na serwerach słabo ogarniętych gdzie admini mają po 5lat można wejść na konto takiego admina za pomocą trika odpalasz pirat MC a w nick dajesz //nick admina

i juz teraz powinieneś mieć OP ale rzadko się trafia bo teraz ludziki pobierają paczki serwerowe gdzie jest to już naprawione

Cześć...

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...