Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer mod czarny ekran

udajm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdy zainstalowałem kamer mod po uruchomieniu go i zalogowaniu się na postać zamiast paska ładującego sie mam czarny ekran wie ktoś jak to naprawić daje 7 +

Opublikowano

ja tak mialem jak dodalem do clienta priva a na pl'u dziala mi zainstaluj net famewowrk 3.0 moze pomoze

Pomogłęm.? Daj +.To nic cie nie zaszkodzi a mi pomoże.:)

Opublikowano

to jest tak mam go dodanego do gladora s2 gdy robie połącz wyskakuje mi tylko zaraz zostaniesz połaczony i tak na kazdym serwie robiłem tych kont żeby sprawdzic i nic

Opublikowano

na gladorze tez tak mialem jak dodalem do klienta dodal mod sf do spatchowanego metina pl'a i sciagnij server info i graj.

Pomogłęm.? Daj +.To nic cie nie zaszkodzi a mi pomoże.:)

Opublikowano

ale ze co mam dodanego moda dobrze mysle ze to wina net fameworka własnie sciagam 4

do moda kamera musi byc 4 żeby działał?

Opublikowano

super zainstalowałem 4 i

Log sory you system does not support 3d graphic please check your hardware and system confiregation then try again

Co mam zrobić jakiego net famewroka zainstalowac

ja dodałem moda do tego serwa na którym gram nie do pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja też mam provblem , wchodze na serv moltenmt ( z kamer moda ) i nie widać mi postaci i jak nacisnę "start" to widać tylko czarny ekran jak to naprawić ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Juz wiem w czym problem . Mianowicie Jak przenosicie pliki z kamerModa do folderu z grą i pisze wam Czy zastąpić pliki to tylko folderu pack nie przenosicie bo musi zostać ten co był z tego serwa .

Jeśli zrozumiałeś i pomogłem licze na + ;]

Opublikowano

Juz wiem w czym problem . Mianowicie Jak przenosicie pliki z kamerModa do folderu z grą i pisze wam Czy zastąpić pliki to tylko folderu pack nie przenosicie bo musi zostać ten co był z tego serwa .

Jeśli zrozumiałeś i pomogłem licze na + ;]

Jak nie podmienisz tego, to nie będziesz miał moda. Aby zlikwidować czarny ekran, trzeba wgrać kamermoda do zaktualizowanego klienta, odpalać go jako administrator oraz mieć to:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam taki sam Problem Wchodzę do gry i wpisuje login haslo i wybieram postać i czarny ekran co zrobić mam Freamwork 4.0 ;)) serv nightcore ;)) oczywiscie na metin2mod_2011sf

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja mam taki sam Problem Wchodzę do gry i wpisuje login haslo i wybieram postać i czarny ekran co zrobić mam Freamwork 4.0 ;)) serv nightcore ;)) oczywiscie na metin2mod_2011sf

naprawiłeś juz to? Mam ten sam problem, ten sam mod i ten sam serw :P

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...