Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[mini-Tut] Beczkomania Barrego

MasterGoldUser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, po dzisiejszej aktualizacji w battlefieldheroes dodali większe możliwości warsztatu.

Dzięki tym możliwościom, możemy nawet ze zwykłego pistoletu lr zrobić Beczkomanie Barrego.

Wystarczy:

- zwykły pistolet lr (jak ktoś woli uber/super to nic nie zmienia)

-karta (ta od warsztatu) z shotgunem na środku (ang. Shtogun attachment for Pistol)

I w ten oto sposób dodajemy karte do pistoletu iii, "tada" mamy Beczkomanie Barrego.

A jeśli ktoś ma trochę szczęścia (tak jak ja), podam wam na moim przykładzie:

Wczoraj z Dially Clawa dostałem Super Ręczną Armatę Harrego - ok wszystko fajnie.

Dzisiaj dostałem właśnie tę kartę i spytałem sie samego siebie, WTF?.

Wchodzę do warsztatu ok fajnie tylko co daje ta karta. (Można było się domyśleć co daje shtogun....)

Montuję ją przy pistolecie, wchodzę do gry a tam.... Normalnie Beczkomania Barrego.

Tak więc jeśli ktoś ma trochę szczęścia to może mieć Beczkomanie Barrego na zawsze, za darmo :)

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Broń Ci się zmieniła? Chodzi Ci o wygląd? Jeśli tak to czy jest to pokazane również w warsztacie na miniaturce bądź w uzbrojeniu w "moje rzeczy"? Przecież Beczkomania ma odrobinę inne statystyki dzięki czemu przerabiając Super Armatę powinniśmy dostać lepszą broń. A jeśli byłaby zamieniana to cały system ulepszeń okaże się robieniem w balona.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Broń Ci się zmieniła? Chodzi Ci o wygląd? Jeśli tak to czy jest to pokazane również w warsztacie na miniaturce bądź w uzbrojeniu w "moje rzeczy"? Przecież Beczkomania ma odrobinę inne statystyki dzięki czemu przerabiając Super Armatę powinniśmy dostać lepszą broń. A jeśli byłaby zamieniana to cały system ulepszeń okaże się robieniem w balona.

Nie, nie, nie... Nie o to mi chodzi.

Nie zmienia wyglądu, ale dodaje takiego shotguna jak w Beczkomani Barrego, a ona ma chyba takie same dmg jak Super Harry?...

Opublikowano

nie beczka ma 11-15 a harry 11-20

hehe to gunner albo sold, komando będzie mieć w pirate pistolu też sg hehe fajnie to będzie wyglądało

Opublikowano

Ten poradnik jeśli można to tak nazwać jest bez sensu.. Ponieważ beczkomania ma inne dmg niż ręczna armata i w ewipunku nadal będzie napisane że jest to super ręczna armata herrego czy jak mu tam. Wygląd w grze też inny. A propo dodatków to ma już ktoś może ten szybki strzał na gunnera? Nie jest ten dodatek op czasem?

Opublikowano

Ten poradnik jeśli można to tak nazwać jest bez sensu.. Ponieważ beczkomania ma inne dmg niż ręczna armata i w ewipunku nadal będzie napisane że jest to super ręczna armata herrego czy jak mu tam. Wygląd w grze też inny. A propo dodatków to ma już ktoś może ten szybki strzał na gunnera? Nie jest ten dodatek op czasem?

Jezu, Jezu, Jezu.... Trzymajcie mnie... Nie chodziło mi o dosłowną Beczkomanie Barrego, a wydaje mi się, że beczkomania nie ma większych obrażeń ale mogę się mylić.

I teraz dandzio pomyśl...

czy można zmienić wygląd broni (chyba można ^_^)

Czy da się zmienić nazwę pistoletu/broni w grze??

Oczywiście, że NIE!. Chodziło mi o przenośnie z tą beczkomanią polegającą na :

Zrobieniu z pistoletu zwyklego, syper/uber, broni która będzie przypominać beczkomanie (nie z wyglądu !!!)

Opublikowano

Skoro nie z wyglądu nie z nazwy nie z dmg to z czego ona ma przypominać? Sam pomyśl bez sensu tut

Pomyśl z czego...

No tak.. nie z dmg, nie z wyglądu, nie znazwy.... to z czego hmmmmm, rzeczywiście w czym ona przypomina...

A tak.. Z TEGO, ŻE JEST TO BROŃ NA DALEKI I, ŻE MA JESZCZE DODATKOWEGO SHOTGUNA!!!

Opublikowano

temat do dupy. Dodam, ze jak jest się na stealtchie to mozna uzywac sg nadal będąc niewidzialnym

Wyjaśnij dlaczego do dupy??

Wielu graczom może się to przydać, ponieważ mogą nie wiedzieć co dają te karty.

Opublikowano

Boże, wy byście tylko wszystkich krytykowali, czegokolwiek by nie zrobili. Skoro jesteście wszyscy tacy "pro", to po co się tutaj udzielacie ??? Dla was temat bez sensu, a dla nowych graczy przydatny. Nie myślcie wyłącznie o sobie, przemyślcie kilka razy to, co chcecie napisać.

@TEMAT

Dla mnie tut przydatny, na pewno dla tzw. Newbe. Z prostego szczescia można za darmo mieć Beczkomanie Barrego, a nawet coś lepszego :) Fajny pomysł .

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

, okej ale wiesz że tamto jest słabsze od beczkomanii barrego? Bo te ulepszenia są szczerze dla lansu.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Oczywista, nieoczywista... Nowym graczom się przyda ;)

A no są tacy co im się przyda. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...