Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czyżbyśmy wkońcu doczekali się akutalizacji?

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Z tego co widzę to jest jakaś aktualizacja. Czy tylko strony? czy może także gry? może naprawią wkońcu tak długo wyczekiwany mm. A i czy wam też nie działała stronka z fundsami?

@edit chyba jednak była to tylko zwykła konserwacja.. Nie rozumiem dlaczego nadal nie podjeli się próby naprawy. Może napiszmy coś w rodzaju petycji do nich :P

Opublikowano

Ja nawet nie moge się zalogować.Coś pewnie robią dalej..To znalazlem na stronie

Słuchajcie Bohaterowie!

W środę 23 stycznia o godz. 10:00 przeprowadzimy konserwację wszystkich serwerów gry oraz strony.

Konswerwacja powinna trwać ok. 30 minut i w jej czasie nie spodziewamy się przerw w działaniu gry, jednak moga wystąpić okresowe problemy z połączeniem, gdyż serwery będą restartowane. Nie powinno to mieć wpływu na graczy przebywających w grze, jednak będą oni musieli uaktualnić klienta przy ponownym uruchomieniu.

Słuchajcie Bohaterowie!

Aktualnie występują problemy z łącznością ze serwisami EA, przez które mogą wystąpić problemy z logowaniem lub czasowe problemy z połączeniem w grze. Zdaje się, że ma to także wpływ na system zakupu Funds, przez co mogą wystąpić błędy, a próby zakupu mogą zakończyć się niepowodzeniem.

Problemy te są badane z największym pośpiechem. Będziemy Was informować o postępach. Przepraszamy za niedogodności.

PS. Te problemy nie są związane z dzisiejszą aktualizacją gry.

A oto lista zmian;

Lista zmian w nowej wersji gry

• [Nowość] Modyfikacje broni 2.0.
  • [Nowość] Nowy podział zrzutów wyposażenia z modyfikacjami broni (Standardowe, Srebrne, Złote).
  • [Nowość] Wprowadzenie "Raportowania błędów Windows" w celu automatyzacji przesyłania raportów wystąpienia błędu do przetworzenia przez Microsoft.
  • [Nowość] Gracz jest informowany o próbie zainstalowania modyfikacji do broni, która już taką modyfikację posiada.
  • [Nowość] Nowe przedmioty w Warsztacie są teraz oznaczane tak samo jak inne nowe przedmioty.
  • [Nowość] Ulepszone reguły dobierania przeciwników..
  • [Poprawka] Druga próba dołączenia do znajomego już będzie się udawać, po tym jak gracz anuluje pierwszą próbę.
  • [Poprawka] Naprawiono kilka opisów modyfikacji broni w języku polskim.
  • [Poprawka] Naprawiono dźwięk pocisku przelatującego obok głowy bohatera.
  • [Poprawka] Dźwięk pozy Fanfara został poprawiony.
  • [Poprawka] Dodano efekty dźwiękowe do podglądu póz Trójkołowców.
  • [Poprawka] Zsynhronizowano animację instalowania modyfikacji z dźwiękiem.
  • [Poprawka] Alternatywny tryb ognia będzie brany pod uwagę w misjach.
  • [Poprawka] Efekt blasku/bańka powietrza przy kosmicznych hełmach są teraz widoczne dla innych graczy.
  • [Poprawka] Przycisk „Kup tutaj” na pustej sekcji broni w warsztacie przenosi do odpowiedniej sekcji w sklepie.

Opublikowano

Nie mogę, naprawili jedno zepsuli co innego .. Nie dość że nie można się zalogować (raz na 100 razy się uda) to teraz powrócił problem z połączeniem w grze .. Fakt naprawili różnice w levelach bo serwer wybiera teraz graczy pasujących do siebie i serwery nie swiecą pustkami.

Opublikowano

jakie kurwa debile 5k fundsow za uleszanie broni (i ch wie czy ci poleci cos ciekawego) dodam ze te same ulepszenia to jest powiekszony magazynek do panzerniszczyciela byly kiedys za VP co sie z ta grą dzieje. Stwierdzam zgon tej gry

Opublikowano
[Nowość] Ulepszone reguły dobierania przeciwników..

Ulepszone, chyba powinno być naprawione. Ulepszenie czegoś beznadziejnego nadal jest syfem.

Opublikowano

Ale mm działa dobrze? Bo dziś nie gram. A właśnie jak z tym warsztatem? Kupuje się to gówno za 4k i ma się już wszystkie te gówna złote? Czy można jakieś 1 gówno złote wylosować? Bo nie łapie o co chodzi z tym podziałem

Opublikowano

Ale mm działa dobrze? Bo dziś nie gram. A właśnie jak z tym warsztatem? Kupuje się to gówno za 4k i ma się już wszystkie te gówna złote? Czy można jakieś 1 gówno złote wylosować? Bo nie łapie o co chodzi z tym podziałem

Za dobrze by było kupujesz złote i mesz JEDNO z tych złotych losuje ci po prostu (może ci wypaść kilka razy to samo)

Co do mm nie zgodze sie albo mam pechowe konto ale trafiam na dziwne serwy z 15 lvl i kilkoma ~~ 12 gralem przeciwko 24-26 to normalne nie jest:)

Opublikowano

Jednak zagrałem. I chuja naprawili mm grałem z 6 lvlem i z 30 lvlem a mam 18 gunnerem... Nie wiem co oni robią skoro nie naprawili to niech nie robią ludzi w konia pisząc to że naprawili. Jak nie potrafią to niech sprzedzadza prawa do tej gry innej firmie bo my nie płacimy za gre w którą granie powiedzmy sobie szczerze więcej wkurwia niż sprawia przyjemnośc..

Opublikowano

"ZAJEBIŚCIE" dodano nowy syf do warsztatu co za ludzie tylko na kase idą

Przecież to było wiadome od zawsze. Zostawili puste miejsca i teraz to uzupełniają.

Jednak zagrałem. I chuja naprawili mm grałem z 6 lvlem i z 30 lvlem a mam 18 gunnerem... Nie wiem co oni robią skoro nie naprawili to niech nie robią ludzi w konia pisząc to że naprawili. Jak nie potrafią to niech sprzedzadza prawa do tej gry innej firmie bo my nie płacimy za gre w którą granie powiedzmy sobie szczerze więcej wkurwia niż sprawia przyjemnośc..

MatchMaking nie pracuje na podstawie lvl'i. W statystykach każdej postaci masz ELO, to dzięki niemu są dobierani gracze.

Ja osobiście się cieszę na te zmiany. Jedyne co mnie wkurzyło to zmiana ikonek bo przez to mój poradnik zaliczy poślizg, a dziś chciałem go wrzucić.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Przecież to było wiadome od zawsze. Zostawili puste miejsca i teraz to uzupełniają.

MatchMaking nie pracuje na podstawie lvl'i. W statystykach każdej postaci masz ELO, to dzięki niemu są dobierani gracze.

Ja osobiście się cieszę na te zmiany. Jedyne co mnie wkurzyło to zmiana ikonek bo przez to mój poradnik zaliczy poślizg, a dziś chciałem go wrzucić.

zmiana ikonek czego? Jak grałem z rok temu to mm był na podstawie lvli bo łączyło z jak max z 3 lvle wekszymi i miejszymi. Ale to jest nie sprawiedliwe bo elo to nie ma nic do tego przecież 6 lvl nie ma ani 1 skila na 5 a 30 może mieć 3 a od umiejętności bardzo dużo zależy więc troszke pojebane to jest....

Opublikowano

zmiana ikonek czego? Jak grałem z rok temu to mm był na podstawie lvli bo łączyło z jak max z 3 lvle wekszymi i miejszymi. Ale to jest nie sprawiedliwe bo elo to nie ma nic do tego przecież 6 lvl nie ma ani 1 skila na 5 a 30 może mieć 3 a od umiejętności bardzo dużo zależy więc troszke pojebane to jest....

Ikonek modyfikacji w warsztacie.

Umiejętności robią różnice ale zawsze ma się szanse. Dla mnie BFH jest genialne pod tym względem, że w teamie jest się w stanie zrobić wszystko. Skille odgrywają drugorzędną rolę, choć oczywiście się przydają.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...