Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Które enduro lepsze?

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@edit

odpadły prawie wszystkie endurki o.O

tylko jeden został:

http://otomoto.pl/suzuki-dr-125-M3461986.html

powiedzcie mi co o nim sadzicie?

tylko błagam... żadnych kłótni prosze :unsure:

Opublikowano

Miałem kiedyś Yamahe DT - polecam Ci. Miałem ją 2 lata i zmieniałem tylko olej ( może taki egzemplarz mi się trafił ). Nie wiem jak derbi senda, bo kolega ma i nie narzeka, bo się go pytałem.

Opublikowano

@edit

A co sądzicie o kleiderze?

Zastanawiam sie o jego danych technicznych i czy wogóle się opłaca za 1.8 tysiaków

Opublikowano

1.8 to jest nic, nie wiadomo jak z częściami do niej i co jest uszkodzone. Ale bardziej mi się podoba. Ja mam Yamahe R1 pzdr

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Honda lekko uszkodzona, ogarnij co to jest. Ja bym brał suzi, chociażby ze wzlgędu na dostępność części. Liczysz się z tym, że to ma mało, bardzo malo mocy?

Opublikowano

Kto normalny sprzeda rocznik 2k8 za 1800 zł? Troche to śmierdzi tak wogóle ;]

no też sie zastanawiam....

dobra odpada xD

ktoś sie mnie pytał jaka moc...

do 11 koni bo takie są teraz przepisy

i najlepiej żeby spalał mniej niż 5/100

Opublikowano

Miałem DRZ 125, (wielkość: średnia) ale miało kopa, chociaż to czterosuw. Tylko to był cross. Właśnie na niej rozjebałem się, złamałem udo i jak na razie mam "długą przerwę". Co prawda już normalnie chodzę, to mam bardzo słabą kondycję (dwa miesiące leżałem pięć miesięcy chodzenia o kulach a teraz potrafię biegać na bardzo krótki dystans (30m) i to niezbyt szybko. Poza tym kasy nie mam. Spalanie? Nie wiem, ale żre bardzo dużo. Moc silnika? Nie wiem. Myślę że DR 125 będzie ok.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

To jest 4T więc jeśli chodzi o moc to nie powala xD. Motor widać, że zadbany :> Ciekawe jak jeździ :> Co do spalania to nie wiem, ale mniej niż 5l ;D

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

@edit

A co sądzicie o kleiderze?

Zastanawiam sie o jego danych technicznych i czy wogóle się opłaca za 1.8 tysiaków

Nie pisz kolejnego postu. Jeśli chcesz coś dodać to edytuj poprzedni post.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Motor to możesz mieć pod maską w samochodzie. To o czym rozmawiasz w tym temacie to motocykle. Przedział pieniężny na dobre enduro? 2000 - 4000 zł, no chyba że naprawę to jest Twoja życiowa pasja.

Opublikowano

Motor to możesz mieć pod maską w samochodzie. To o czym rozmawiasz w tym temacie to motocykle. Przedział pieniężny na dobre enduro? 2000 - 4000 zł, no chyba że naprawę to jest Twoja życiowa pasja.

no raczej tak

bo to moje jedyune hobby :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...