Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6300

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Na ameryce mi się znudziło to gram na europie ;D

Potrzebuje championa, który spodoba mi się w grze, nie będzie busterem, snowbollowcem.

Żadnej linii nie preferuję, bo to europa i gdzie pójdziesz to i tak możesz wygrać.

6,3k IP mam.

Bohatera poza rotacyjnymi nie mam.

Może to być wszystko poza supportem.

Opublikowano

Xin Zhao lub Jayce, obie postacie mogą iść pod mida lub topa, xin również może iść pod junglę.

Oboje z nich mają potężne bursty, wystarczy odrobina farmy, aby zakupić itemy, które zmiażdżą przeciwnika.

Niestety, jest też minus, Xinem tylko się wbijasz i robisz 'HI HUA HO' i robisz penta killa, Jaycem potrzebujesz ogarnąć jego grę.

Imho. Jayce > Xin po ogarnięciu.

Opublikowano

Za 6,3k brałbym yoricka jeśli nie chcesz burstera.

Nie zdejmiejsz go z topa, ma ogromny sustain, jest tankowaty, dodatkowo może dać drugie życie na kogoś z teamu.

Minusem jest to że w early jest manożerny, niemobilny i jego jedyne cc to slow.

652601399840421198520.png

Arcymistrz
Opublikowano

Za 6,3k brałbym yoricka jeśli nie chcesz burstera.

Nie zdejmiejsz go z topa, ma ogromny sustain, jest tankowaty, dodatkowo może dać drugie życie na kogoś z teamu.

Minusem jest to że w early jest manożerny, niemobilny i jego jedyne cc to slow.

Yorick jest już za 4,8k ip :) Nie interesuje mnie jego postać, chodź wiem, że jest jednym z mocniejszych solotoperów.

Xin Zhao lub Jayce, obie postacie mogą iść pod mida lub topa, xin również może iść pod junglę.

Oboje z nich mają potężne bursty, wystarczy odrobina farmy, aby zakupić itemy, które zmiażdżą przeciwnika.

Niestety, jest też minus, Xinem tylko się wbijasz i robisz 'HI HUA HO' i robisz penta killa, Jaycem potrzebujesz ogarnąć jego grę.

Imho. Jayce > Xin po ogarnięciu.

Xin jest dla mnie nudny, nie lubię tej postaci.

Jayce pozostaje mi do przemyślenia, jednak raczej nie przystanę na tej propozycji.

Opublikowano

Talon? Lee Sin ?

Talon

Harras

Łatwa farma

Doskok

Uciszenie

Niewidka

Duże dmg

Darmowy ignite

Lee Sin

Dobry jungler

Wytrzymały

Łatwa farma

Tarcza

Dobre ulti

2ufgk6u.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...