Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Strona]Grayst.pl+ ParadiseMt2+Evelen+promt2+LomaxMt2+ecresia+elcardia

avrax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ty się kiedyś przejedziesz na tych kradzieżach : )

ale wtedy będziesz gorzko płakał ( pamiętaj że nikt w necie nie jest anonimowy )

i cie kiedyś ktoś dopadnie obije ryj i tyle będzie twojej zabawy

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Myślałem, że z tym, że to Twoja strona Grayst.pl mówiłeś prawdę. Teraz widzę, że jesteś zwykłym złodziejem, który nie zasługuje na przebywanie na tym forum - takich rzeczy się nie robi.

Opublikowano

ty się kiedyś przejedziesz na tych kradzieżach : )

ale wtedy będziesz gorzko płakał ( pamiętaj że nikt w necie nie jest anonimowy )

i cie kiedyś ktoś dopadnie obije ryj i tyle będzie twojej zabawy

Człowieku jesteś na tyle pojebany żeby pisać takie głupoty mimo tego że pobrałeś wszystko jak pojebany.

Kurwa mać co za człowiek

@Darorian chuj Ci szczerze powiem do tego ciesz się że ty zasługujesz na przebywanie na tym forum.Bo z tego co słuchy mnie doszły że wyjebke na kompie miałeś więc strzeż się.Bo serio można będzie się pośmiać a no i bliżej Cię poznać.Mając 15 lat nie umoralniał bym osób starszych o wiele tym bardziej że niektórzy ludzie gdyby nie ten pies na klatce mogli być twoim tatą.

Właściciele tych stron to tylko jedni z 38,5 miliona ludzi którym mogło się coś podobnego zdarzyć jednak nie zdarzyło się ponieważ nie zasłużyli na to.Wystarczy pomyśleć że nie wszyscy właściciele serwerów prywatnych to banda 15 letnich dzieci mających przejebane ego głównie przez te forum.

Wy macie botery z hackforum ja mam wyjebaną banie jak rozpierdolić wam serwer nie wydając przy tym ani grosz.

Nie mam także zamiaru odnosić się do życia realnego niektórych ludzi.Bo nie wiem czy wiedzą ale tam nie mają żadnych moderatorów i za takie coś jak tutaj od razu chuj w dupę.

POMOGŁEM? DAJ add.png

sygnaf.png

Opublikowano

Człowieku jesteś na tyle pojebany żeby pisać takie głupoty mimo tego że pobrałeś wszystko jak pojebany.

Kurwa mać co za człowiek

@Darorian chuj Ci szczerze powiem do tego ciesz się że ty zasługujesz na przebywanie na tym forum.Bo z tego co słuchy mnie doszły że wyjebke na kompie miałeś więc strzeż się.Bo serio można będzie się pośmiać a no i bliżej Cię poznać.Mając 15 lat nie umoralniał bym osób starszych o wiele tym bardziej że niektórzy ludzie gdyby nie ten pies na klatce mogli być twoim tatą.

Właściciele tych stron to tylko jedni z 38,5 miliona ludzi którym mogło się coś podobnego zdarzyć jednak nie zdarzyło się ponieważ nie zasłużyli na to.Wystarczy pomyśleć że nie wszyscy właściciele serwerów prywatnych to banda 15 letnich dzieci mających przejebane ego głównie przez te forum.

Wy macie botery z hackforum ja mam wyjebaną banie jak rozpierdolić wam serwer nie wydając przy tym ani grosz.

Nie mam także zamiaru odnosić się do życia realnego niektórych ludzi.Bo nie wiem czy wiedzą ale tam nie mają żadnych moderatorów i za takie coś jak tutaj od razu chuj w dupę.

Głupoty ? głupoty to ty robisz sam nic nie potrafisz zrobić to zaczynasz kraść czyjąś prace

dla twojej wiadomości nie pobrałem bo mi to nie potrzebne a jak będzie Kiedyś potrzebne to wole zapłacić i mieć legalną a nie kradzioną

avrax@ jedyni co mają dla cb szacunek to dzieci po 13-16 lat bo ich to bawi że ktoś coś kradnie / rozwal i udostępnia linki

PS i po co komu strony dziurawe od Deco ; }

owszem masz banie ale nie do rozwiniętą : ) zeby cie spotkała jakaś krzywda życzę ci z całego serca

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Jak już pisałem jesteś zwykłym złodziejem, więc nie masz co udostępniać tego na forum bo nie popieramy oszust czy kradzieży.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...