Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało graczy na Balanti

LubieZielone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yoł na początku balanti grało w chiiii ludzi a teraz wcale shopów niema :D co sie stało jakiś gm ga oszust albo coś ? bo nie wiem czy tam zagrać ;p i czy sie wgl opłaca zagrać tam ?

Opublikowano

Poprostu im się znudził, z każdym serwerem kiedyś się tak stanie, pl już dawno tak 'padł' lecz uratowały go kupony na sm, skrzynki i przyszłe łączenie sererów.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

były filmiki że eq rozdaje , dawał kolega itemy , itp , dlatego nikt tam nie gra , też ci nie polecam gry na tym servie ,.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Wyszło tak jak z Balmorą. Na początku wszyscy się rzucili i grało bardzo dużo osób, lecz potem połowie się znudziło, bo za niskie raty, a połowa się po czasie dowiedziała, że FuBu rozdaje ekwipunek na lewo i prawo. Te dwie rzeczy są zawsze na prawie każdym serwerze hard... ciężko się gra, więc nawet najgorszy przedmiot można sprzedawać, a co dopiero dobrą Stal +9.

Opublikowano

Okazało się, że Administrator Balantii zaczął rozdawać ekwipunek na lewo i prawo, były dowody - video nagrywane przez graczy. Więc dlatego ludzie odeszli z serwera, tak samo jak na Balmorze.

Opublikowano

Okazało się, że Administrator Balantii zaczął rozdawać ekwipunek na lewo i prawo, były dowody - video nagrywane przez graczy. Więc dlatego ludzie odeszli z serwera, tak samo jak na Balmorze.

nic takiego nie bylo, był włam na konto Hikariego i usuneli WSZYSTKIE perły z serwera i połowa odeszła, zero eventów itp.

Opublikowano

Dobrze, że zobaczyłem ten temat, bo zastanawiałem się czy tam zagrać.

Ale w takim razie wrócę na pandorkę, lub Pl'a.

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

Nie porównujcie balmory do tego gówna. Balmora jaka jest taka jest, ale dużo osób na niej gra.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Poprostu im się znudził, z każdym serwerem kiedyś się tak stanie, pl już dawno tak 'padł' lecz uratowały go kupony na sm, skrzynki i przyszłe łączenie sererów.

Tak na plu wielu się znudziło, ale duża większość odeszła przez boty które zrujnowały gospodarkę i dlatego świeci pustkami na tych starych serverach, s26 powstał kiedy zablokowali chinskie boty i gra tam bardzo dużo ludzi bo są rowne szanse.

Wyszło tak jak z Balmorą. Na początku wszyscy się rzucili i grało bardzo dużo osób, lecz potem połowie się znudziło, bo za niskie raty, a połowa się po czasie dowiedziała, że FuBu rozdaje ekwipunek na lewo i prawo. Te dwie rzeczy są zawsze na prawie każdym serwerze hard... ciężko się gra, więc nawet najgorszy przedmiot można sprzedawać, a co dopiero dobrą Stal +9.

Nie porównuj balmory do balanti bo na balanti nawet na początku nie grało tylu ludzi co na balmorze po roku istnienia.

Balantia świeci pustkami, bo było śmiesznie łatwo tam wszystko zdobyć każdy porobił eq +9 i nie miał co robić, do tego jakieś afery tam były i jest jak jest :)

beztytuuacf.png

Specjalista
Opublikowano

Dziwisz się gm rozdaje eq to tak jest , kto chce grac na serwerze na którym gm rozdawał eq ;p

Były filmy na yt i to dużo nw czemu teraz nie mogę znaleść czy usuneli czy co ? ;p

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

nic takiego nie bylo, był włam na konto Hikariego i usuneli WSZYSTKIE perły z serwera i połowa odeszła, zero eventów itp.

Co z tego że był na jego konto włam? Co za debile dają GM'a na IP dedyka, a nie dane IP członka Teamu?

Co do serwera to na początku grałem był szał w chu* i wgl. Administracja miała wy*ebane za przeproszeniem na graczy. Hikari tylko czekał na gotowce od Welnesa. Welnes jedynie się okazał spoko na tym serwerze :) Fakt faktem Hikariego ładnie ciseliśmy hehe xD Fakt faktem zero eventów w ciągu może 2,5 tygodnia gry spotkałem tam z 2 eventy OX nie wspominając o jakimś ZUO, bo tego wgl nie było. Serwera nie polecam... Pamięta ktoś Czoko :D?

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Dobrze, że zobaczyłem ten temat, bo zastanawiałem się czy tam zagrać.

Ale w takim razie wrócę na pandorkę, lub Pl'a.

I masz rację!

Pandora lub Grayst, Balmora.

heh dobra już koniec z tym server ale szkoda bo mam już sure skille m5 :D

można zamknąć

Oj tam, jest wiele innych fajniejszych privów, na które warto zmarnować czas niż na tą Balantie :)

Powodzenia :)

Opublikowano

Dokładnie. Również są udostępniane strony.. Pliki. Serwy teraz schodzą na psy,a zarazem powstają lepsze.

Technik aka Quester Helper.

• 3 lata później...
Opublikowano

ja polecam grac na DeroX medium/easy polecam beta za 1/2 dni się konczy i start tylko są jakies problemy ze stronką

Strona działa poprawnie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...