Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Instalacja FIFY 13.

Godar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupilem dziś fife 13 odpalam i juz na samym poczatku mam problemy. W czym rzecz majac konto zalozene na origin wyskakuje mi cos taiego:

http://iv.pl/images/37217468676538355954.jpg

a jak klikam żeby założyć konto przez origi to wyskakuje mi okienko w którym nic nie mam od kilku godzin:

http://iv.pl/images/...68053407461.jpg

Bardzo prosze o pomoc bo fifa to godna gra która warto miec orginalna a nie piracka a bezużytecznej gry nie bede trzymal tylko oddam do sklepu... ;(

Opublikowano

Przeinstaluj origina. Wyłącz zaporę systemową i antyvirusa.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Niestety nic nie pomaga ale chyba wiem w czym problem. Od kilku tygodni nie dziala mi przegladarka explorer i chrom to znaczy pisze mi ze nie mam internetu niby... Gry gdzie sa jakiekolwiek patchowania pisze ze nie mam internetu wiec bede musiał zrobic formata bo dawno nie robiłem.

Ale dzieki za chęci pozdrawiam

Opublikowano

Tak więc to prawie na pewno tego wina. Zainstaluj sterowniki do Wi-Fi (jeśli używasz Wi-Fi) lub skontaktuj się z pomocą techniczną swojego dostawcy internetu.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

To zależy, jakie masz Wi-Fi. Jeśli kupowałeś sam, to zobacz na jego nazwę i szukaj w google, jeśli zaś od dostawcy internetu, to do nich dzwoń.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...