Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarabiamy SM na XenoxMt2

Skipp3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! Prosty sposób na zarobek na Xenoxie .

Co będziemy potrzebować :

- Woj body 90-100 Lvl

- Truta/Inny miecz śr 45-50 %

- Eq 6/7 na moby i hp .

Jak niby zarabiać ? :

- Biegniesz do atlantydy v2/3

- bijesz metki wszystkie po kolei

- zbierasz drop typu Czaszka Wojownika itp.

Komu to niby sprzedam ? :

- Graczom z przedziałem lvl'owym 100-120

Na czym polega cały "myk" :

- Gracze z tym pzm najczęściej są nowi . Oferują spore sumy za ulepszacze tego typu .

- Ja np w 20 minut zarobiłem 115 SM na ulepszaczach tego typu

Rady :

- Polecam drop na metkach położonych w głąb AV . Drop można sprzedać drożej .

Zakończenie :

- Pozdrawiam Userów MPC . Mam nadzieję , że poradnik przyda się komuś . Jeżeli coś takiego było już w tym dziale - przepraszam , nie widziałem .

Poradnik tylko i wyłącznie dla MPCForum !

Opublikowano

Jak dla mnie to nie zarobek. 115 sm w 20 minut to jest na Xenoxie nic, tam kilka tysięcy sm jest potrzebne na dobre itemy. Spójrz na allegro.pl i zobacz ile sm sprzedają.

Opublikowano

Jak dla mnie to nie zarobek. 115 sm w 20 minut to jest na Xenoxie nic, tam kilka tysięcy sm jest potrzebne na dobre itemy. Spójrz na allegro.pl i zobacz ile sm sprzedają.

Nie przesadzajmy. W godzinę zarobić 350 SM to coś już jest. Dwie nocki po 6-7 godzin to już prawie 4500 SM, a to już jakaś kwota. Trzeba tylko pomyśleć i mieć chęci, a wtedy można coś osiągnąć.

Poradnik dobrze opisany, wszystko co potrzebne się w nim znajduje. Mogłeś dodać jakieś screeny albo coś innego dla upiększenia, ale to ot tak. ;-)

Opublikowano

W godzine jak sie przylozysz mozna miec 4.5k SM

Poszukajcie sobie jak bugowac SM na xenoxmt2 i tam bedzie wszystko opisane , licze na lajki ;p

Opublikowano

Ja tam i tak grałem na xenox ale nie wróciłbym tak nawet jak bym miał eq (wywaliłem po prostu) miałem woja 193 szamana 166 ale ta gra potem staje się tylko chodzeniem do mieście i walenie z każdym pvp na 1 skila lub 2 gra ktoś tam jeszcze wgl ?

14ke4qh.jpg
Opublikowano

Nie przesadzajmy. W godzinę zarobić 350 SM to coś już jest. Dwie nocki po 6-7 godzin to już prawie 4500 SM, a to już jakaś kwota. Trzeba tylko pomyśleć i mieć chęci, a wtedy można coś osiągnąć.

Poradnik dobrze opisany, wszystko co potrzebne się w nim znajduje. Mogłeś dodać jakieś screeny albo coś innego dla upiększenia, ale to ot tak. ;-)

Komu się chce też siedzieć 6-7godzin przy komputerze?Bot też nie wchodzi w rachubę,ponieważ nie wykrywa,oraz nie bije metków.A szkoda.

Pod względem estetyki jest wszystko bardzo dobrze,ale sam pomysł już nie za bardzo.Bardzo słaby(jak na XenoX) stosunek cena-zysk.Podałeś też bardzo oczywisty sposób zarobku,który stosuje większość graczy(zarówno nowych,jak i starych),grających na tym kompleksie serwerów.

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

Up . Wyjdz :)

Zarobek drobny , ale na te pierwsze "potrzeby" wystarcza .. Kto tu mówi o boceniu? Godzinka dziennie i już można fajnie zarobić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...