Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje CM 1.0 lub 1.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i co ci to da ze ktoś ci da program jeżeli będzie on bezużyteczny bo jest przypisany do sprzętu. Jakbyś miał CM 2.0 to byś o tym wiedział więc sądzę że gówno masz a nie CM 2.0 i gówno wiesz na temat jak go odpalić

następny forumowicz "advanced user of CM" ze średnią postów 2 i wiedzą "jak odpalić CM na globalu"

no comment...

30 luty 08 po 4 latach przygoda z mu zakończona

YEAAAAAAAAH I'M FREEEEE AT LAST

weź ze mnie przykład www.skasujmu.com

MPCFORUM <-> RULEZ

MPC ADMINS <-> uff ciezko sie z wami zyje...

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano

quato ;p a czego sie zpodziewac po takich ludziach :s takie rzeczy jak oni pisza to tylko w erze ^^

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

a super pro haxor kryniu the best m4nz in da world prawik dalej niewie jak odpalic cm i zapewnie sepi od ludzi na pm sposob oraz wszystko zrobi zeby odpalic ten cm jakze niezwykle prosta metoda :lol: widzisz ty bys nawet nieznal lot buga gdyby nie ja a to odpalenie cmjest takie latwe ze moja kuzyna 11lat by to szybciej ogarnela od ciebie :lol: :lol: :lol: pr0 haxor respect!! ja juz mam kilka pro charow i 6k b + a ty ^^? widzisz trzalo niewjezdzac na moich bliskich tym bardziej na moja dziewczyne..! bys teraz mial dzialajacy cm i kilka k b (bo sklada sie ze mam ciekawy sposob na b :lol: )ale coz spaliles sie choc niemusiales ;)

2006-2010

Opublikowano

Enegry2000CMUser.... :P napisz do mnie na gg... wyslji go na moj pm :D Twoja skrzynka full :D mam sprawe :D nie zwiazana z CMem :P

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

hehe moge dla tych co nie wierza zrobic maly pokaz w grze

nie sadzilem tez ze musze sie tlumaczyc [opisywac] po co, na co mi jest potrzebny oraz czy chce go nawet uzyc Cm 1.0

Opublikowano

dobra wszyscy wiedza ze cm dziala juz niepodniecaj sie tak , ale gdybys mial mozg nikomu bys niemowil metody na odpalenie bo wlasnie niemoga tego mniej wiecej te najgorsze bezmozgie dzieci odpalic [nieobrazajac tych normalnych co niemoga odpalic bo was niemam namysli] ,bo jak sie narobi przypal k2 zablokuje kiedy cm na dobre , porponuje ci zrobic takie cos.. cieszyc sie ze dziala korzystac i siedziec cicho zeby na tym jeszcze wiecej skorzystac (venom spodnie+L z 100b+ przeskoczyly w granice 300b wiec chyba widac poprawe marketu?) good night.

2006-2010

Opublikowano

Wow ber pro gayxor sie odezwal idz se brudny cwelu na manieczki ty bys nawet proxy na globa nie zrobil pro hacker chyba w braniu piguł :P zrób proxy i bypassa to pogadamy btw, ja jak bys chcial wiedziec nei gram juz w mu wole Sc ;] jezeli wiesz co to jest ;]

The End

Opublikowano

Freanio chyba coś Ci się pomyliło....kto tu nie umie zrobić proxy? nie wiem czy energy zrobił jakiś program ale on jest o tyle inteligentniejzy od Ciebie że nie męczy się żebraniem o hacki tylko sam znajduje bugi w grze ^^

PS: spotkaj się z nim w grze i zobacz jego postacie

PS2: ON wymyślił jak wejść do LoT i jeszce przydatniejszą żecz o której nie powiem

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

hah nie bede tego 500 razy walkowac ale dzieki mojemu pomysłowi wbilismy do lot btw. i niby on to wymyslił jako pierwszy i sam;P pff:] zapytaj dexjuka kiedy juz na bugu popierdalał w locie ;]

ps. i chuj mnie obchodzą jego postacie? Ber jest ciotą brudną która popierdala mazdą ze wsi na manieczki i takim zostanie

ps2 ber nie zapomnij piguł zjesc zeby sie nie zesrac

gl

The End

Opublikowano

Dobra, ale co to wnosi do tematu? Posty nie na temat=warn++ i ban na 24h.

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

oj kryniu ale z ciebie zalosne dziecko ^_^

1. przynajmniej mam dziewczyne w przeciwienstwie do ciebie

2. lol przynajmniej mam samochod ktory ciebie niestac

3. lol przynajmniej moge jechac imprezowac a nie wylaczac kompa o 21 jak to mowiles "ojciec zjebany"

my weszlismy dzieki twojemu pomyslowi ^^^? szkoda ze wtedy ciebie wziolem do pomocy , to ja mowilem zebys mi pomagal a tobie sie nawet niechcialo i cie namawialem wiec niewymyslaj glupot rofl! dexjuko byl 1szy w locie ^_^? nom to ciekawe bo jak lodi twierdzil on nigdy nieklamie jak cos jest mowi ze jest ale niemowi co i jak i lodi nic niewspominal o tym hmm ;) podsumowanie twojej osoby... dziecko najezdzajace na bliskich , z zazdrosci jadace na mnie bo jego niestac na taki samochod , nigdy nawet na dyskotece niebyl a komentuje, ja przynajmniej moge nie to co ty wiec wez sie juz nieosmieszaj dziecko drogie idz z tata ryby połow ;)

koncze spamowac, mozesz biedne dziecko juz mowic co tam sobie chcesz , jestes zwyczajnym noobem co nawet w tak prostej grze jak Mu Online do niczego niedoszedl a mowiac juz o realu..twoj poziom wypowiedzi jest nizszy niz twoj wiek tego wymaga i tyle miec lat a miec wylaczany przez ojca komputer o 21 ^^ niemiec dziewczyny nigdy, oczerniac czyjesz dorobki choc sam niema 1/10 tego i chyba najwieksza impreza na jakiej byles to urodziny kolegi ;) zapewnie dostane bana na 24h albo cos w tym stylu ale wiecej niemam zamiaru odpowiadac na jakies zaczepki dzieciakow ktore niepotrafia sie normalnie wyslowic , komentowac glupie posty tego prowokujacego szczyla bo nawet chwili na pisanie tego posta mi zal, koncze z spamem i jakim kolwiek reagowaniem na glupie posty dzieciakow typu "franio", niech mod wyciagnie konsenkwencje i da mi warna bo wiem ze moj post jest nie na temat i teraz nieobejdzie sie bez konsenkwencji lecz czulem potrzebe wytlumaczenia czegos temu... ok , pozdrawiam ;)

2006-2010