Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja: Intro BF3

Engineer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo mi się podoba, ale to bardziej outro, bo intro powinno mieć ok. 12 sekund nie więcej. Efekt wyszedł super, dobrze dobrana muzyka, pięknie! Aż dam like'a.

Opublikowano

32 sekundy. Boże. W jakim ty świecie żyjesz? To nie jest intro. To jest trailer, podzielony na kawałki i dołożony chujowy dubstep. Powinni usuwać te filmy, za wykorzystywanie scen trailerów bez pozwolenia ...

he?

Opublikowano

A założył bym się jeśli to by zrobiła jakaś osoba z youtuba która jest znana to Damn by już się podniecał typu " o fajne intro" i itp. -.-

Tak, jarałbym się, na żałosne posklejanie kilku scen z Dópstepę i jarał bym się na to, jak 200 tyś gimbusuf.

he?

Opublikowano

Ale wiesz - nie zawsze potrzeba nie wiadomo jakiej obróbki, aby efekt był udany.

Nie lubię dubstepu, ale w tym filmiku mi nie przeszkadzał. :D Ba! Nawet mi się podobał.

Generalnie to długie into według mnie jest dobrze zrobione. Fajne fragmenty, muzyka dobra.

Nie ma się czego czepiać, Damn. chill. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...