Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy pójdzie mi CoD MW2.

xl3eer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :P Chcę kupić CoD Mw2 , ale nie wiem czy mi pójdzie ( tak żeby w miare płynnie chodziło , odrazu powiem że black ops mi ścina okropnie , nie da sie grać ) chodzi mi głownie o multi player .

Mój laptop :

*Procesor intel core 2 duo CPU T7250

*2.00 GHz

*0.99 GB Ramu

*Karta graficzna mobile intel 965 Express chipset family

*Wolne miejsce 60GB

Wymagania minimalne :

*Procesor Intel Pentium 4 2.4 GHz / AMD Athlon 64 2800+

*Karta graficzna NVIDIA Geforce 6600 / ATI Radeon 9800 Pro

*Pamięć 512MB RAM (Windows XP) / 768MB RAM (Windows Vista)

*Miejsce na dysku 8GB

*DirectX 9.0c

Wymagania zalecane :

*Procesor 2.4 GHz Dual Core

*Karta graficzna Nvidia Geforce 7800 / ATI Radeon X1800

*Pamięć 1GB RAM (Windows XP) / 2GB RAM (Windows Vista

*Miejsce na dysku 8GB

Za pomoc like

Ps.

Jeśli nie polećcie jakąs fajną strzelankę do 70zł która płynnie będzie działała :)

2e4ezhz.png

Opublikowano

Pójdzie gdyż seria CoD nie jest jakoś specialnie wymagająca, mi osobiście MW2 śmigało na podobnym sprzęcie i to wcale nie na najniższych.

Opublikowano

Trochę mało ramu masz, ale powinna pójść. Gdy będziesz włączał gre, to powyłączaj wszystkie możliwe programy w tle.

Opublikowano

Okej , ale gra będzie płynnie chodziłą ? bez lagów zwłaszcza na multi playu ? Btw. znalazłem coś takiego na allegro

http://allegro.pl/call-of-duty-modern-warfare-2-pc-pl-nowa-folia-24h-i2962240784.html <----- za 60 zł jest , natomiast na stronie empika za 80 czy to nie oszustwo ? + na jednej aukcji z mw 2 był taki napis ''UWAGA Zintegrowane układy graficzne firm Intel, SiS i VIA wykorzystywane m.in. w laptopach nie spełniają wymagań gry.'' Ja mam laptopa :< Czy nie będzie działać ?

2e4ezhz.png

Opublikowano

Nie, nie pójdzie. Masz, jak sam napisałeś, zintegrowaną kartę Intela. Niestety - nawet jeżeli będzie to 640x480 i najniższe detale to na więcej niż 40 klatek nie masz co liczyć. Już prędzej skłaniałbym się w stronę MW3, podczas gdy na moim laptopie MW2 na 1024x768 i na minimalnych detalach mam 35-42FPS to w MW3 na 1280x720 i małe/średnie detale śmiga jak marzenie (45-55FPS) :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...