Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nowe Samochody

duisek1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno aktualizacja i rotacja została przełożona na czwartek (info nie potwierdzone informacja od graczy z gry) skąd wiedzą nie wiem.Zawsze była z wtorku na środę co 2 tygodnie odbywała się od 22 do 2 w nocy.Jest 23 serwery nadal działają chyba nowe samochody będą w czwartek.

Opublikowano

Będą chyba dziś nowe samochody serwery wyłączone coś robią tez czytałem na facebooku że w czwartek ale serwery wyłączone to pewnie dziś po południu już będą 3 nowe auta

Opublikowano

A wiecie może jakie to będą auta ?

Lamborghini Murcielago LP640-4

nfsw009eo.jpg

Audi R8 4.2 FSI Quattro

5d322d8a-6396-483b-9e13-36b710433c32.jpg

Mazda RX-7 RZ

20120208211532.jpg

Ogólnie słabe samochody!

Opublikowano

Mazda to średniak ale nie warto jej kupować.

Nie powiedziałbym. RX-7 prowadzi się świetnie, pewnie i ostro (ale bez przesady). Osiągi są przeciętne jak na jej klasę. Nie porównujcie jej do A/S bo to nie ma sensu. Jest 10 razy lepsza od R8.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ja polecam kupić toyote corolle ulepszyć ją gdzieś na 450 dodać idealny start na 4.5 sec i obroty do dobrego startu jak taką mam i strasznie rzadko kto ze mną wygrywa jedynie bociarze lub jak auta jest na częściach ultra i troche pro

Opublikowano

Ja polecam kupić toyote corolle ulepszyć ją gdzieś na 450 dodać idealny start na 4.5 sec i obroty do dobrego startu jak taką mam i strasznie rzadko kto ze mną wygrywa jedynie bociarze lub jak auta jest na częściach ultra i troche pro

Nie odbiegaj od tematu!

A corolla to fajny samochód!

Mazda to średniak ale nie warto jej kupować.

Fajny samochód sam ją miałem jeszcze na starym koncie (podobają mi się jej światła), teraz przez techniavke na ultrach słabo leci, nie opłaca się wkładać ultra części! lepiej mieć ją w klasie B, albo niższej!

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej sb uskładać 1620 SB np. korzystając z tego sposobu:

http://www.mpcforum.pl/topic/793506-poradnik-zdobywanie-sb/

albo doładować i jest na wyprzedaży Mazda RX-8 (2009) (wersja policyjna) i ją kupić.

Sam się zaskoczyłem tym samochodem! Bardzo fajnie się trzyma drogi i jeszcze gdy ją kupimy mamy w niej całą serie wyścigową i 2 Gwiazdkowe 2xmoc, 2xprzedłużenie nitra i gotówki za wyścig.

A co myślicie o Audi R8 4.2 FSI Quattro?

Ja miałem go na starym koncie, fajnie przyśpiesza, ale prowadzi się twardo;/

Opublikowano

Audi pływa po drodze a, nie sie prowadzi.

Nie kupuj jej bo będziesz żałował.

Lepiej kup sobie rx 7rz .

Sory za błędy pisze z telefonu.

Nfs W : PLADAPL

Opublikowano

R8 4.2 to czołg a nie samochód

Dokładnie mam nauczke żeby nie kupować wcześniej kupiłem za boosty Czołg ma lepsze prowadzenie

Opublikowano

Nowe patch z nim auta wchodzą w Poniedziałki i Czwartki, a następne auta za IGC nie wiem kiedy będą i jakie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...